首页
登录
职称英语
共用题干 第三篇Treat Teenagers with RespectMy
共用题干 第三篇Treat Teenagers with RespectMy
练习题库
2022-08-02
108
问题
共用题干第三篇
Treat Teenagers with Respect
My husband Bill and I have received comments from other parents expressing their sympathies ever since Douglas's 14th birthday,since our son is a teenager now. We've heard a lot,such as "Well,when kids become teenagers,they are awful,just do your best to go through this tough period."or"I know he's a good child,but just wait,now that he's a teenager."
I know that teenagers at times can be difficult to deal with,but I'm in my mid-thirties and I can also be tough.We are concerned about the future of our kids and want today's children to know that we do love and care them and that there are opportunities waiting for them. Nevertheless,when they just start their journey toward adulthood, we stand there expecting them to make mistakes."Just like we knew they would."We tell them to respect themselves and to say no to drugs,yet we are not setting a positive example by showing our respect for them,and fail to treat them with consideration and kindness.
At times I have felt guilty of this behavior but I now realize that the more I see each person as a person,the more I am pleasantly surprised in some way or another. For instance,a few days ago Bill and I were having dinner at our favorite restaurant to celebrate my birthday and three teenage boys entered and sat down right beside us.The first thought came into my mind,I must admit,was,"Gosh, there goes our peaceful and quiet dinner."But,the fact proved I was very wrong!The three teenagers were quiet,well behaved and even left a nice tip for the waiters.Once I looked beyond their colored hair and the loose jeans that were practically falling off,I saw what fine people these young men were.
Many parents are upset about the fact that teenagers adore sports stars and pop singers,yet they themselves,perhaps unknowingly,treat their kids with disrespect.As far as I think we really shouldn't complain unless we give them something better to go after.What does the author think of the three teenage boys?A:They are not the typical teenagers.B:They are richer than she expected.C:They're fine young men despite their appearance.D:They could behave well if they want to.
选项
What does the author think of the three teenage boys?
A:They are not the typical teenagers.
B:They are richer than she expected.
C:They're fine young men despite their appearance.
D:They could behave well if they want to.
答案
C
解析
从第一段其他家长对作者说的话可以看出,他们都对作者的孩子已经进入青少年期可能会变得很麻烦而表示对作者的同情,所以选D0 terrible意为“可怕的”,sorrowful意为“悲伤的”,cheerful意为“欢乐的”,都不符合。
第二段的最后一句提到家长们没有用尊重的态度对待孩子,因此选B。
第三段第三句提到“我”的第一反应是“我”平静的晚餐要被毁了,所以A 正确。
第三段最后一句提到“Once I looked beyond their colored hair...1 saw what fine people these young men were.”可见如果不在意他们的外表,就可以看出他们是不错的年轻人,所以选项C正确。
文章最后一段作者提出观点,家长们“…really shouldn't complain unless we give them something better to go after",所以家长应当负责任,因为他们没有给孩子提供一些更好的东西让他们去追求。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/1502427.html
本试题收录于:
综合B题库综合类分类
综合B
综合类
相关试题推荐
共用题干 某房地产中介公司发现A市中某大型小区有大量的空置房并有许多客户要求购
共用题干 某房地产中介公司发现A市中某大型小区有大量的空置房并有许多客户要求购
共用题干 某房地产中介公司发现A市中某大型小区有大量的空置房并有许多客户要求购
共用题干 调查显示,某市A区高等院校和科研院所密集地区,高校教师和科研人员近年
共用题干 调查显示,某市A区高等院校和科研院所密集地区,高校教师和科研人员近年
共用题干 调查显示,某市A区高等院校和科研院所密集地区,高校教师和科研人员近年
共用题干 某房地产经纪公司在某城市开设了二十多家连锁店,各连锁店之间房源和客源
共用题干 某房地产经纪公司在某城市开设了二十多家连锁店,各连锁店之间房源和客源
共用题干 某房地产经纪公司在某城市开设了二十多家连锁店,各连锁店之间房源和客源
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)获得一居住用地的开发权,经过市场调
随机试题
Allthestudentsofthisuniversityhavefree______totheInternetviaabroad
Themoretimescientistsspenddesigningcomputers,themoretheymarvelat
在基础平面图中,只画出基础墙、柱及基础底面的轮廓线,其中基础底面的轮廓线应画成(
下列关于资产负债表的表述,其正确的有()。A.它反映一定时期内财务成果的报表
患者男,13岁。发热两周后,突然出现肢体软弱无力,并很快出现肌肉萎缩,皮肤干燥,
侵蚀性葡萄胎和绒毛膜癌均可发生于A:自然流产后 B:人工流产后 C:足月分娩
掌握知识是智力发展的基础,因此,掌握的知识越多,智力发展水平就越高,能力就越强
已经计提跌价准备的存货,只有价值上升导致可变现净值超过成本,则应在原已计提的存货
某工程,实施过程中发生如下事件: 事件2:项目监理机构编制监理规划时初步确定的
某工程现场临时用水总量Q=14.8L/s,管网中水流速度v=1.88m/s,该工
最新回复
(
0
)