首页
登录
职称英语
共用题干 Computer CrimesMore and more,the o
共用题干 Computer CrimesMore and more,the o
题库
2022-08-02
26
问题
共用题干Computer Crimes
More and more,the operations of our businesses,governments,and financial institutions are controlled by information that exists only inside computer memories.Anyone clever enough to modify this information for his purpose can reap substantial rewards.Even worse,________(46)
It's easy for computer crimes to go undetected if no one checks up on what the computer h doing.________(47),the criminal may walk away not only unpunished but with a growing recommendation from his former employers.
Of course,we have no statistics on crime that go undetected.But it's disturbing to note how many of the crimes we do know about were detected by accident,________(48)The computer criminals who have been caught may have been the victims of uncommonly bad luck.
For example,________(49)Investigation revealed that the extra cards she was being asked to punch were for dishonest transactions.In another case,dissatisfied employees of the thief tipped off the company that was being robbed.
Unlike other lawbreakers,who must leave the country,commit suicide,or go to jail,computer criminals sometimes escape punishment demanding not only that they not be charged but that they be given good recommendations and perhaps other benefits.
All too often,their demands have been met. Why?________(50)that would result if the public found out that their computer had been misused.They hesitate at the thought of a criminal
boasting in open court of how he juggled the most confidential records right under the noses of the company's executives,accountants,and security staff. And so another computer criminal departs with just the recommendations he needs to continue his crimes elsewhere._________(49)A:a certain keypunch operator complained of having to stay overtime to punch extra cards.B:It goes without saying that any one who breaks the law should be punished.C:Because company executives are afraid of the bad publicityD:a number of people who have done this and been caught at it have managed to get away without punishment.E:not by systematic inspections or other security procedures.F: But even if the crime is detected
选项
_________(49)
A:a certain keypunch operator complained of having to stay overtime to punch extra cards.
B:It goes without saying that any one who breaks the law should be punished.
C:Because company executives are afraid of the bad publicity
D:a number of people who have done this and been caught at it have managed to get away without punishment.
E:not by systematic inspections or other security procedures.
F: But even if the crime is detected
答案
A
解析
空格前面提到“足够聪明的人出于自己的目的修改这些信息,他们可以获得丰厚的报偿。”做坏事却得到报偿,后面的even worse,更糟糕的情形是有些人的确这样做了,还逃脱了惩罚,所以D符合题意。
前面提到“电脑犯罪不容易被发现”。后面是一个条件句,"But even if the crime is detected",即使罪行被揭发,罪犯不仅可以不受惩罚地离开,还会得到更多前雇主的推荐信,听起来有些荒唐,这的确是计算机行业的现实,至于出于什么原因下面会分析到,所以选F。
第三段的第二句提到多少计算机犯罪是被意外发现(by accident)的,这些犯罪“not by systematic inspections or other security procedures”(并非是通过系统检查或其他安全程序)而被发现,这同样为介词by引出的方式状语,因此选项E正确。
该空格的后面提到了extra cards,在选项A中也涉及了额外的卡片以及打孔机操作员对此的抱怨,根据上下文应该选A。
最后一段开头提出了一个问题:为什么罪犯的要求往往得到满足呢?可以预测以下会分析原因,即公众得知电脑黑客的攻击后不利于公司的公众形象,即company executives are afraid of the bad publicity,因此选项C正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/1500670.html
本试题收录于:
综合A题库综合类分类
综合A
综合类
相关试题推荐
共用题干 廖某委托甲房地产经纪机构(以下称甲机构)寻找房源,并签订了房地产经纪
共用题干 廖某委托甲房地产经纪机构(以下称甲机构)寻找房源,并签订了房地产经纪
共用题干 廖某委托甲房地产经纪机构(以下称甲机构)寻找房源,并签订了房地产经纪
共用题干 张某委托甲房地产经纪机构(以下称甲机构)为其寻找一套房子。经过反复比
共用题干 甲房地产经纪机构(以下称甲机构)是个人独资的房地产经纪机构。张某和王
共用题干 甲房地产经纪机构(以下称甲机构)是个人独资的房地产经纪机构。张某和王
共用题干 甲房地产经纪机构(以下称甲机构)是个人独资的房地产经纪机构。张某和王
共用题干 张某为甲合伙制房地产经纪机构(以下称甲机构)的注册房地产经纪人。王某
共用题干 张某为甲合伙制房地产经纪机构(以下称甲机构)的注册房地产经纪人。王某
共用题干 张某为甲合伙制房地产经纪机构(以下称甲机构)的注册房地产经纪人。王某
随机试题
[audioFiles]audio_ehbm_j14002(20082)[/audioFiles]A、Johnshouldcometohelpthe
WhatdoTimeWarnerandMatsushitahaveincommon?[br]Theissueofmediaowner
[originaltext]M:I’mplanningtobuyahouse,andI’dliketofindoutabouta
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性: A
对于下图中关于电阻应变仪测量电桥平衡的条件,正确的选项是()。 A.当R
李某认为某电商平台上的商户所销售服装的外观侵害了其设计著作权,于是通知电商平台对
关于心理咨询的具体目标的含义,下列说法正确的是()。A、完善求助者的人格B、提
甲、乙共同经营A企业,共享收益,共担风险,并且承担无限、连带责任,A企业属于(
组织分部工程质量验收的是()。A.项目负责人 B.总监理工程师 C
某钢铁厂用偷梁换柱的方法与建筑公司签订了钢材购销合同,将劣质钢材以优质价格出售给
最新回复
(
0
)