首页
登录
职称英语
共用题干 SleeplessnessInsomnia or sleepless
共用题干 SleeplessnessInsomnia or sleepless
最全题库
2022-08-02
54
问题
共用题干Sleeplessness
Insomnia or sleeplessness is a common complaint of women as they enter into menopause .In-somnia means having trouble falling asleep or staying asleep or the feeling that your sleep was not adequate for you .For women who are having night sweats,their sleep is broken by frequent a-wakening and therefore not refreshing. Generally once the night sweats are controlled a normal sleep pattern returns .If it doesn't it may be,or have become chronic insomnia. How do you know?
if you suffer from insomnia every night or most nights for a period of one month then you have chronic insomnia. If you're not having night sweats then it's time to look for other causes of sleep-lessness. Depression and anxiety disorders are the most common causes of chronic insomnia. If you feel depressed you need to be checked by a qualified health care provider. Movement disor- ders such as restless leg syndrome are second on the list of insomnia for them,there are new med-icines that may help. Other common causes are shift working,and pain.
In up to 30%of people with chronic insomnia no cause can be identified.Medical treatment of these people has generally been with sleeping pills.It is estimated that 25% of the adult popu- lation in America took some type of medicines for sleep last year. It is generally agreed that sleep-ing pills should only be in the lowest dose and for the shortest possible time.
Sleep hygiene is directed at changing bad sleep habits.The recommendations are:-Go to bed only when sleepy.-Do not wait up to a specified time.-Avoid caffeine and alcohol in the evening,etc.Concerning the use of sleeping pills,which of the following statements is true?A: Most adult Americans use sleeping pills for sleep.B: Doctors seldom give sleepless people sleeping pills.C: Sleeping pills should be used for a very fixed period.D: Sleeping pills should be used in a very small amount.
选项
Concerning the use of sleeping pills,which of the following statements is true?
A: Most adult Americans use sleeping pills for sleep.
B: Doctors seldom give sleepless people sleeping pills.
C: Sleeping pills should be used for a very fixed period.
D: Sleeping pills should be used in a very small amount.
答案
D
解析
本文第二句给了“insomnia”的定义,"Insomnia means having trouble falling asleep or staying asleep or the feeling that your sleep was not adequate for you.”这三种情况都可叫做失眠。
共提到六种,即night sweats, depression, anxiety disorders, movement disorders, shift working,pain。
因第二段是列举失眠原因,second on the list指从重要性方面来看位于第二。
第三段末句提到了安眠药,谈到“...sleeping pills should only be in the lowest dose...”即应使用最小剂量。
最后一段提出建议:困了就睡和晚上不喝令人兴奋的咖啡和酒等,并不要求定时上床睡觉,故D项是错误的。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/1499393.html
本试题收录于:
卫生C题库卫生类分类
卫生C
卫生类
相关试题推荐
共用题干 廖某委托甲房地产经纪机构(以下称甲机构)寻找房源,并签订了房地产经纪
共用题干 廖某委托甲房地产经纪机构(以下称甲机构)寻找房源,并签订了房地产经纪
共用题干 廖某委托甲房地产经纪机构(以下称甲机构)寻找房源,并签订了房地产经纪
共用题干 张某委托甲房地产经纪机构(以下称甲机构)为其寻找一套房子。经过反复比
共用题干 张某委托甲房地产经纪机构(以下称甲机构)为其寻找一套房子。经过反复比
共用题干 甲房地产经纪机构(以下称甲机构)是个人独资的房地产经纪机构。张某和王
共用题干 甲房地产经纪机构(以下称甲机构)是个人独资的房地产经纪机构。张某和王
共用题干 张某为甲合伙制房地产经纪机构(以下称甲机构)的注册房地产经纪人。王某
共用题干 张某为甲合伙制房地产经纪机构(以下称甲机构)的注册房地产经纪人。王某
共用题干 张某为甲合伙制房地产经纪机构(以下称甲机构)的注册房地产经纪人。王某
随机试题
Designingalenscanbecomparedtoplayingchess.Inchessaplayertriest
Arelationshipwithyourcustomerislikeanyrelationship:It【C1】______time
However,theformerFedchairmanplayeddownthepracticalimplicationsoftheA
ExerciseIsGoodforYourBodyandYour
除哪一项外,是婴幼儿期便血的常见原因A.肠重复畸形 B.肠扭转 C.梅克尔憩
健康教育的核心问题是改变个体和群体的A.知识 B.态度 C.价值观 D.信
下列各项检查不能反映肾小球滤过功能的是A:内生肌酐清除率B:血肌酐测定C:血
根据收入形式分类,财政收入可以分为()。A.税收收入和非税收入 B.中央财政收
A.种植转移 B.淋巴转移 C.血行转移 D.直接浸润 E.跳跃转移给胃
第三方认证机构对施工企业质量管理体系实施的监督管理应每()进行一次。A.一年
最新回复
(
0
)