首页
登录
职称英语
共用题干 Clinical Trials1. Many clinical tr
共用题干 Clinical Trials1. Many clinical tr
考试题库
2022-08-02
30
问题
共用题干Clinical Trials
1. Many clinical trials are done to see if a new drug or device is safe and effective for people to use.Sometimes clinical trials are used to study different ways to use the standard treatments so they will be more effective,easier to use,and/or decrease side effects.Sometimes,studies are done to learn how to best use the treatment in a different population,such as children,in whom the treatment was not previously tested.
2. It is important to test drugs and medical products in the people they are meant to help.It is also important to conduct research in a variety of people because different people may respond differently to treatments.Some people participate in clinical trials because they have exhausted standard treatment options .Other people participate in trials because they want to contribute to the ad-vancement of medical knowledge.
3. The FDA(食品及药物管理局)works to protect participants in clinical trials and to ensure that people have reliable information as they decide whether to join a clinical trial.Although efforts are made to control the risks to clinical trial participants,some risks may be unavoidable because of the uncertainty inherent(内在的)in medical research studies involving new medical treatments.
4. People should learn as much as possible about the clinical trials that interest them.They should also feel comfortable discussing their questions and concerns with members of the health care team. Prospective(预期的)participants should understand what happens during the trial ,the type of health care they will receive,and any costs to them.Anyone considering a clinical trial should also know that there are benefits and risks associated with participating.Paragraph 2______A: Are clinical trials safe?B: What are clinical trials?C: What should people know before participating in a clinical trial?D: Who should consider clinical trials and why?E: Where are clinical trials conducted?F: Why are clinical trials done?
选项
Paragraph 2______
A: Are clinical trials safe?
B: What are clinical trials?
C: What should people know before participating in a clinical trial?
D: Who should consider clinical trials and why?
E: Where are clinical trials conducted?
F: Why are clinical trials done?
答案
D
解析
第一段主要讲为什么要进行临床试验,其中谈到要研究如何安全有效地使用新药物或新仪器,如何使用方便并减少副作用,或用于不同人群等。
第二段主要讲什么人为什么参加临床试验,比方说,要观察不同人群的不同疗效,有的人已没有别的方法治疗,也有的人要为医疗事业作贡献等。
第三段主要讲参加临床试验的安全性问题。尽管FDA等会做出努力,但是新治疗方法的不确定性是不可避免的。
第四段主要讲人们参加临床试验前可以与有关医务人员充分讨论问题,了解试验的详情以及试验的利弊等。
短文第一句就说到,新药物或新仪器用于人体是否安全有效需要进行临床试验。
第二段第三句说到,有些人对于常规的治疗方法已无可选择,所以参加临床试验,当然就是他们的唯一希望了。
第三段第一句说到,FDA要保证,在人们决定是否参加临床试验的时候要获得可靠信,息。
整个第四段说到,准备参加临床试验的人们要尽可能多地了解有关临床试验的情况。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/1499373.html
本试题收录于:
卫生C题库卫生类分类
卫生C
卫生类
相关试题推荐
共用题干 廖某委托甲房地产经纪机构(以下称甲机构)寻找房源,并签订了房地产经纪
共用题干 廖某委托甲房地产经纪机构(以下称甲机构)寻找房源,并签订了房地产经纪
共用题干 廖某委托甲房地产经纪机构(以下称甲机构)寻找房源,并签订了房地产经纪
共用题干 张某委托甲房地产经纪机构(以下称甲机构)为其寻找一套房子。经过反复比
共用题干 张某委托甲房地产经纪机构(以下称甲机构)为其寻找一套房子。经过反复比
共用题干 甲房地产经纪机构(以下称甲机构)是个人独资的房地产经纪机构。张某和王
共用题干 甲房地产经纪机构(以下称甲机构)是个人独资的房地产经纪机构。张某和王
共用题干 甲房地产经纪机构(以下称甲机构)是个人独资的房地产经纪机构。张某和王
共用题干 张某为甲合伙制房地产经纪机构(以下称甲机构)的注册房地产经纪人。王某
共用题干 张某为甲合伙制房地产经纪机构(以下称甲机构)的注册房地产经纪人。王某
随机试题
[originaltext]Itiswellthatyoungmenshouldbeginatthebeginningando
A.吸热反应; B.放热反应; C.反应的标准摩尔焓变为零的反应; D.在
根据以上资料,不能推出的是()。 A.2010年我国房地产开发中,商品
Teachingactivitiesmustbebasedonthe
根据《创业板上市公司持续监管办法(试行)》,上市公司设置表决权差异安排的,应在公
1.蓄电池组在直流系统运行中,主要起哪些作用?
简述现代企业人力资源管理各个历史发展阶段的特点。
下列对税负转嫁的说法,正确的有()。A.经济交易是税负转嫁的必要条件 B.课
A.第一法 B.第二法 C.第三法 D.第四法 E.第五法《中国药典》规
某工程项目采用施工总承包管理模式,如施工总承包管理单位想承接该工程部分具体工程的
最新回复
(
0
)