首页
登录
职称英语
共用题干 1.All research to date on body ima
共用题干 1.All research to date on body ima
资格题库
2022-08-02
22
问题
共用题干1.All research to date on body image shows that women are much more critical of their appearance than men and much less likely to admire what they see in the mirror. Up to 8 out of 10 women are dissatisfied with their reflection,and more than half may see a distorted image.
2.Men looking in the mirror are more likely to be either pleased with what they see or indifferent. Research shows that men generally have a much more positive body-image than women一if anything,they may tend to over-estimate their attractiveness.Some men looking in the mirror may literally not see the flaws in their appearance.
3.Why are women too much more self-critical than men?Because women are judged on their appearance more than men,and standards of female beauty are considerably higher and more inflexible.Women are continually bombarded with images of the inflexible.Women are continually bombarded with images of the"ideal"face.And constant exposure to idealized images of female beauty on TV,magazines and billboards makes exceptional good looks seem normal and anything short of perfection seem abnormal and ugly.It has been estimated that young women now see more images of outstandingly beautiful women in one day than our mothers saw throughout their entire adolescence.
4.Also,most women are trying to achieve the impossible:standards of female beauty have in fact become progressively more unrealistic during the last century.In 1917,the physically perfect woman was about 5 feet 4 inches tall and weighed nearly 10 stone(约140磅).Even 25 years ago, top models and beauty queens weighed only 8% less than the average woman,now they weigh 23% less.The current media ideal for women is achievable by less than 5% of the female population一and that's just in terms of weight and size.If you want the ideal shape,face,etc, it's probably more like 1%.Paragraph 4_________A:How do men view their appearance?B:How can women make themselves more beautiful?C:Why do men and women view their appearance differently?D:Is it possible for women to meet the standards of perfect beauty?E:How do people judge women and men? F: How do women view their appearance?
选项
Paragraph 4_________
A:How do men view their appearance?
B:How can women make themselves more beautiful?
C:Why do men and women view their appearance differently?
D:Is it possible for women to meet the standards of perfect beauty?
E:How do people judge women and men?
F: How do women view their appearance?
答案
D
解析
本题考查的是对所读材料的大意和主旨的掌握。本段主要讲的是女性对自己的外貌持挑剔态度。
本题考查的是对所读材料的大意和主旨的掌握。本段主要讲的是和女性相比,男性对自己的外貌更为肯定和自信。
本题考查的是对所读材料的大意和主旨的掌握。本段主要讲的是男女之所以对自己的外貌会有如此不同看法的原因。该段第一句即为主题句。
本题考查的是对所读材料的大意和主旨的掌握。本段主要讲的是想成为一位不论是身材还是脸蛋都很“完美”的女性的概率非常之小。该段第一句是本段的主题句。
本题考查的是对阐述文章的主旨事实与细节的了解。依据是第二段最后一句:Some men looking in the mirror may literally not see the flaws in their appearance.有些男性照镜子时甚至看不到自己外貌中的瑕疵。
本题考查的是对阐述文章的主旨事实与细节的了解。依据是第三段第二句:Because women are judged on their appearance more than men,and standards of female beauty are considerably higher and more inflexible.因为和男性相比,人们更多的是用外表来对女性进行判断,女性美的标准也更高,更为恒定不变。
本题考查的是对阐述文章的主旨事实与细节的了解。依据是第四段第一句:Also,most women are trying to achieve the impossible:standards of female beauty have in fact become progressively more unrealistic during the last century.再者,大多数女性努力想要实现不可能的事情:女性美的标准实际上在上个世纪已将变得越来越不切实际。
本题考查的是对阐述文章的主旨事实与细节的了解。依据是最后一段最后一句:If you want the ideal shape , face , etc , it's probably more like 1%.
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/1497536.html
本试题收录于:
卫生B题库卫生类分类
卫生B
卫生类
相关试题推荐
共用题干 某市甲房地产公司(以下简称甲公司)在报纸上刊登一则售楼广告,广告中宣
共用题干 某市甲房地产公司(以下简称甲公司)在报纸上刊登一则售楼广告,广告中宣
共用题干 某市甲房地产公司(以下简称甲公司)在报纸上刊登一则售楼广告,广告中宣
共用题干 某市甲房地产公司(以下简称甲公司)在报纸上刊登一则售楼广告,广告中宣
共用题干 孙某出国留学前将登记用途为商住的房屋(底层为商铺、二楼为住宅)转让给
共用题干 孙某出国留学前将登记用途为商住的房屋(底层为商铺、二楼为住宅)转让给
共用题干 某开发商为促销楼盘,在醒目位置贴出告示:“新房上市,10月1日开始出
共用题干 房屋产权人甲某,委托房地产中介服务机构丙公司将其房屋一次性出租,经丙
共用题干 房屋产权人甲某,委托房地产中介服务机构丙公司将其房屋一次性出租,经丙
共用题干 房屋产权人甲某,委托房地产中介服务机构丙公司将其房屋一次性出租,经丙
随机试题
Whatisacollection?______.A、AformofdebtenforcementB、Amethodofguarantee
如右图所示的调度,其中事务T1、T2仅对数据项A、B进行操作,则该调度( );
基金托管人职责不包括()。A.办理清算、交割事宜 B.基金份额登记
紫外光谱带Ⅰ弱,带Ⅱ在245~270nm的是A.黄酮类 B.黄酮醇类 C.二
关于血尿的临床意义,不正确的是A.在肾小球肾炎最常见B.肾肿瘤可出现C.过敏性紫
某企业利润总额的历史资料如表1所示。 试用算术平均数法预测下一年度的利润总
根据《工程建设项目施工招标投标办法》,招标人要求中标人提供履约保证金,招标人一般
技术分析法比基础分析法具有优势,因此可以取代基本分析法。()
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
最新回复
(
0
)