首页
登录
职称英语
共用题干 Canadian Parents Win Legal Battle
共用题干 Canadian Parents Win Legal Battle
最全题库
2022-08-02
49
问题
共用题干Canadian Parents Win Legal Battle against Homework
Usually it is the children,not the parents,who are reluctant to spend their evenings practicing spelling and learning times tables.______(1)
Shelli and Tom Milley,two lawyers from Calgary,Alberta,launched their highly unu- sual case after years of struggling to make their three reluctant children do school work out of classroom. After waging a long war with their eldest son,Jay,now 18,over his home-work,they decided to do things differently with their youngest two,Spencer,11,and Brittany,10.______(2)
It took two years to negotiate the Milleys'Differentiated Homework Plan,which en-sures their youngest two children will never have to do homework again at their current
school.______(3)In return,the pupils promise to get their work down in class,to come to school prepared,and revise for tests.They must also read daily and practice their musical instruments at home.
“It was a constant homework battle every night,”Shelli told Canada's Globe and Mail newspaper.“______(4).They shouldn't be working a second shift.”
Two years ago,Shelli began collecting studies on homework,most of which suggest that,particularly for younger grades,there is no clear link between work at home and school performance. Working with the staff at St Brigid Elementary Junior School,she formed a homework committee.______(5)
“We think it's a parent's right to choose what's in our children's best interests”,said Shelli.“But we're thankful the school did the right thing.”_______(2)A: Homework is becoming a big burden for children.B: But a Canadian couple have just won a legal battle to free their offspring from home-work after successfully arguing there is no clear evidence it improves academic performance.C: When no firm changes resulted from the committee,the couple began negotiating the legal document that decided the matter.D: It is hard to get a weeping child to take in math problems.E: And being lawyers,they decided to make it official.F: The two-page plan, signed by the children, parents and teachers, stipulates(约定) that“homework will not be used as a form of evaluation for the children”.
选项
_______(2)
A: Homework is becoming a big burden for children.
B: But a Canadian couple have just won a legal battle to free their offspring from home-work after successfully arguing there is no clear evidence it improves academic performance.
C: When no firm changes resulted from the committee,the couple began negotiating the legal document that decided the matter.
D: It is hard to get a weeping child to take in math problems.
E: And being lawyers,they decided to make it official.
F: The two-page plan, signed by the children, parents and teachers, stipulates(约定) that“homework will not be used as a form of evaluation for the children”.
答案
E
解析
如果在解题过程中注意到了议论文中的常见写作逻辑“转折对比关系——普遍情况(usually/most people)与特例或实际情况的对比”就容易判断答案为B项。
代词they在空格上文中有其呼应词they;空格上文中(该段第一句)中还出现了lawyers,与选项E中的lawyers呼应,因此E是答案。
选项F中的the two-page plan在空格上文中其指代对象:Milleys' Differen- tiated Homework Plan,而且F中的名词children, homework也在空格的上文中出现了。
D项“你很难让一个哭泣的孩子解开数学题”在解释空格前句提出的观点 “每天晚上都要打一场作业仗”。
the committee在空格上文中有其指代对象a homework committee.
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/1495329.html
本试题收录于:
卫生A题库卫生类分类
卫生A
卫生类
相关试题推荐
共用题干 甲房地产开发企业(以下简称甲公司)有一房地产开发项目,该项目由商品住
共用题干 甲房地产开发企业(以下简称甲公司)有一房地产开发项目,该项目由商品住
共用题干 甲房地产开发企业(以下简称甲公司)有一房地产开发项目,该项目由商品住
共用题干 甲房地产开发企业(以下简称甲公司)有一房地产开发项目,该项目由商品住
共用题干 程某与某房地产开发公司于2005年5月4日签订了《某市商品房预售合同
共用题干 程某与某房地产开发公司于2005年5月4日签订了《某市商品房预售合同
共用题干 程某与某房地产开发公司于2005年5月4日签订了《某市商品房预售合同
共用题干 W省G房地产公司拟获得A市B县城市规划区内C村所有的集体土地,从事经
共用题干 W省G房地产公司拟获得A市B县城市规划区内C村所有的集体土地,从事经
共用题干 W省G房地产公司拟获得A市B县城市规划区内C村所有的集体土地,从事经
随机试题
Canhumanspreventclimatechangefromradicallyimpactingonourlivesover
【B1】[br]【B9】A、letB、provideC、supplyD、grantD固定搭配。letsbdosth.意为“让某人做某事”;gr
Besidesconcernsabouthowadsaffectindividuals,criticshaveraisedethi
元青花瓷富丽雄浑,其风格与传统的瓷器大相径庭。TheblueandwhiteporcelainsoftheYuanDynastyaregra
休克按病因学分类不包括下列哪项A、低血容量性休克 B、创伤性休克 C、感染性
阅读下边的流程图,运行相应的程序,则输出n的值为()。 A.8 B.18
A.脾肺气虚,自汗易感者 B.脾胃气虚,食少脘胀者 C.气血不足,心悸怔忡者
医学昆虫对人体最主要的危害形式是A.寄生B.吸血C.刺蜇D.引起皮肤病E.传播病
左边给定的是立方体,右边哪一项不是它的外表面展开图? A.如上图所示 B.如
育龄期妇女癫痫可酌情选用()A.丙戊酸钠 B.卡马西平 C.乙琥胺 D.
最新回复
(
0
)