首页
登录
职称英语
共用题干 第三篇Up in SmokeI began to smoke whe
共用题干 第三篇Up in SmokeI began to smoke whe
练习题库
2022-08-02
56
问题
共用题干第三篇
Up in Smoke
I began to smoke when I was in high school. In fact,I remember the evening I was at a girlfriend's house,and we were watching a movie一a terribly romantic movie.He(the hero of the movie)was in love,she(his lady)was beautiful,and they were both smoking. My friend had only two cigarettes from a pack in her mother's purse,and she gave one to me.It was my first time.
My parents didn't care much. They both smoked,and my older brother did too. My mother told me that smokers don't grow tall,but I was already 5 '6"(taller than most of the boys in my class), so I was happy to hear that"fact".In school,the teachers talked against smoking,but the cigarette advertisements were so exciting. The men in the ads were so good-looking and so successful,and the women were well, they were beautiful and sophisticated(老于世故的).
I read a book called How to Stop Smoking. The writer said that smoking wastes time,and that cigarettes cost a lot of money."So what?"I thought. The book didn't say that smoking can take away years of your life.But ten years later,everyone began to hear about the negative effects of cigarette smoke:lung disease,cancer,and heart problems.After that,there was a health warning on every pack of cigarettes.I didn't pay much attention to the reports and warnings.I felt healthy,and thought I was taking good care of myself.
Then two events changed my mind.First,I started to cough,I thought it was just a cold,but it.didn't get better. Second,my brother got lung cancer. He got sicker and sicker. My brother and I used to smoke cigarettes together over twenty years ago,and we smoked our last cigarettes together the day before he died,I sat with him in his hospital room,and I decided to quit."NO more cigarettes,ever,"I said to myself.
However,it was very hard to stop.Nicotine(尼古丁)is a drug;as a result,cigarettes cause a powerful addiction.I tried several times to quit on my own一wlthout success.I made excuses,I told myself:Smoking helps me keep my figure一I don,t gain weight when I smoke.Smoking not only relaxes me but it also helps me think clearly.I,m a free,liberated woman,I can smoke when I want to.
Finally,I ran out of excuses一I might say my excuses went up in smoke.I joined the"Stop Smoking"program at the local hospital,which also ended up in failure.How the writer started smoking shows the powerful influence of______.A:educational institutions B:one,5 social statusC:the mass media D:public opinions
选项
How the writer started smoking shows the powerful influence of______.
A:educational institutions
B:one,5 social status
C:the mass media
D:public opinions
答案
C
解析
题干意思为:作者如何开始吸烟显示了……的强大影响。通过对第一段的分析发现,作者吸烟主要是模仿电影人物,所以选项C正确。
题干意思为:第二段中fact一词指代……根据第二段第三句中的taller than most of the boys in my class可知,作者很自豪,所以选择B。
题干意思为:《如何戒烟》这本书……文中第三段:The book didn't say that smoking can take away years of your life.这本书并没有说吸烟能够使人寿命缩短。可以推断出作者对这本书并没有多大兴趣,所以选择B。
题干意思为:作者决定戒烟的部分原因是……文中第四段:First, I started to cough, I thought it was just a cold, but it didn't get better.可以得出,这是部分原因,经过比较,只有D选项正确。
题干意思为:作者发现戒烟很难是因为……第五段第一、二句:However, it was very hard to stop.Nicotine(尼古丁)is a drug; as a result, cigarettes cause a powerful addiction.然而,戒烟真的太难了。尼古丁就是毒品,吸烟能够上很大的瘾。可以得出A选项正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/1494307.html
本试题收录于:
理工C题库理工类分类
理工C
理工类
相关试题推荐
共用题干 AcrosstheDesertTheSaharaDesert
共用题干 AcrosstheDesertTheSaharaDesert
共用题干 WhyBuyShade-GrownCoffee?Whenpe
共用题干 InterviewwithAllanGray1.Iwas
共用题干 InterviewwithAllanGray1.Iwas
共用题干 InterviewwithAllanGray1.Iwas
共用题干 InterviewwithAllanGray1.Iwas
共用题干 InterviewwithAllanGray1.Iwas
共用题干 InterviewwithAllanGray1.Iwas
共用题干 LivingHistoryatJamestownSettle
随机试题
Wheredoesthedialogueprobablytakeplace?[br][originaltext]M:CanIhelpy
Irushedintoanuglyshoptohavetheheels(鞋后跟)ofmyshoesrepaired."Pl
中医体质的()总体特征是阳气不足,畏寒怕冷、手足不温等。A.气虚质 B.阳虚质
错台是指水泥混凝土路面接缝两边出现的高差大于()的损坏。A.1mm B.
轻度先天性上睑下垂行手术矫治的时间宜在A.6个月 B.1岁 C.3岁 D.
甲、乙因工程款纠纷引起诉讼,在案件审理过程中,甲对法院委托的造价咨询部门作出的鉴
每道题包含两套图形和可供选择的4个图形。这两套图形具有某种相似性,也存在某种差异
《温病条辨》所称"辛凉平剂"指的是A.银翘散B.桑菊饮C.参苏饮D.白虎汤E.桑
《国际海运条例》规定,国际船舶运输业务的市场准入实行()制度。A.代理证
关于利得和损失的会计处理,下列表述中正确的有( )A.计入当期利润的营业外收支为
最新回复
(
0
)