首页
登录
职称英语
共用题干 Changes in MuseumsMuseums have cha
共用题干 Changes in MuseumsMuseums have cha
资格题库
2022-08-02
7
问题
共用题干Changes in Museums
Museums have changed.They are no longer places that one"should"visit;they are places to enjoy and learn.
At a science museum in Ontario,Canada,you can feel your hair stand on end as harmless electricity passes through your body.At the Metropolitan(大城市的)Museum of Art in New York City , you can look at the seventeenth century instruments while listening to their music.At New York's American Museum of Natural History recently,you can help make a bone-by- bone reproduction of the museum's dinosaur(恐 龙),a beast that lived 200 million years ago.
More and more museum directors are realizing that people learn best when they can somehow become part of what they are seeing.In many science museums,for example,there are no guided tours.The visitor is encouraged to touch,listen,operate,and experiment so as to discover scientific principles for himself. The purpose is not only to provide fun but also to help people feel at home in the world of science.The theory is that people who do not understand science will probably fear it,and those who fear science will not use it to best advantage.
One cause of all these changes is the increase in wealth and leisure time.Another cause is the rising percentage of young people in the population.Many of these young people are college students or college graduates.Leon F.Twiggs,a young black professor of art once said,"They see things in a new and different way.They are not satisfied to stand and look at works of art;they want art they can participate(参加)in."The same is true of science and history.Young people who are well-educated like the art they can participate in.A:Right B:Wrong C:Not mentioned
选项
Young people who are well-educated like the art they can participate in.
A:Right
B:Wrong
C:Not mentioned
答案
A
解析
第二段中提到,人们在博物馆中可以感受头发直立、聆听古老乐器的演奏,以及帮忙制作恐龙模型等。第三段第三句又提到,参观者被鼓励去触摸、聆听、操作和做实验等。由此可知,人们在博物馆中,可以参与很多活动。
第二段最后一句提到,最近在美国的自然历史博物馆,你可以帮忙制作恐龙模型,这只是表明美国自然历史博物馆最近开办了这项活动,并不是说美国自然历史博物馆最近才开放。
根据第三段的第二句和第三句可知,博物馆鼓励参观者去触摸,去聆听,去操控,去做实验等。
根据第三段第三、四句可知,博物馆所做的这些努力,就是想让参观者从自身体验中获得科学知识,对科学的世界不再感到陌生。
全篇文章并未提到所有的科学博物馆是否是免费开放的。
根据第四段第一句可知,导致这些变化(包括更多人去博物馆)的原因之一就是人们有了更多的财富和业余时间。
根据第四段倒数第二句可知,大多数年轻人喜欢他们可以参与其中的艺术。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/1494138.html
本试题收录于:
理工C题库理工类分类
理工C
理工类
相关试题推荐
共用题干 TheySayIreland'stheBestIreland
共用题干 TheySayIreland'stheBestIreland
共用题干 TheySayIreland'stheBestIreland
共用题干 TheySayIreland'stheBestIreland
共用题干 WhatWeTakeFromandGivetothe
共用题干 WhatWeTakeFromandGivetothe
共用题干 WhatWeTakeFromandGivetothe
共用题干 WhatWeTakeFromandGivetothe
共用题干 WhatWeTakeFromandGivetothe
共用题干 WhatWeTakeFromandGivetothe
随机试题
Mikelosthis______onthebikeandfelloff.A、equationB、equivalenceC、equilibr
[originaltext]AsktheaverageAmerican,"Whatisfreedom?"Youwillprobabl
Oneofthebiggestchangessince1990isthedegreetowhichbioterrorismha
下列关于活性污泥影响因素的描述,哪项是正确的?( )A.温度越高,活性污泥法处
样本率的标准误s的特点A.p越大,则s越大 B.n越大,则s越小 C.l-p
房地产经纪人员的签名应当是( )。A.电子签名 B.个性签名 C.手写签名
患儿女,胎龄34周,日龄3天,出生体重2300g,心率120次/分,呼吸佳,四肢
人在每一瞬间,将心理活动选择了某些对象而忽略了另一些对象。这一特点指的是注意的(
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
外伤性腹膜后巨大血肿易发生( )。A.机械性肠梗阻 B.单纯性肠梗阻 C.
最新回复
(
0
)