首页
登录
职称英语
共用题干 Local Newspapers in Britain1. Brit
共用题干 Local Newspapers in Britain1. Brit
资格题库
2022-08-02
43
问题
共用题干Local Newspapers in Britain
1. Britain has a large circulation(发行量)of the national newspapers. The Daily Mirror and The Daily Express both sell about 4 million copies each day.On average,every family will buy one newspaper in the morning,and take two or three on Sundays.
2. Local newspapers are just as popular as the national ones in Britain.Local papers have a week-ly circulation of 13 million .Nearly every town and country area has its own paper,and almost ev-ery local paper is financially holding its own.Many local newspapers are earning good profits.
3. Local newspapers have their special characteristics.They mainly satisfy interest in local e-vents-births,weddings,deaths,council meetings,and sports.Editors often rely on a small staff of people who know the district well.Clubs and churches in the neighborhood regularly supply these papers with much local news.Local news does not get out of date as quickly as national news.If there is no room for it in this week's edition,a news item can be held over until the fol- lowing week.
4. The editor of a local newspaper never forgets that the success of any newspaper depends on ad-vertising.For this reason,he is keen to keep the good will of local businessmen.If the newspaper sells well with carefully chosen news items to attract local readers,the businessmen will be grateful to the paper for the opportunity of keeping their products in the public eye.
5. Local newspapers seldom comment on problems of national importance,and editors rarely take sides on political questions.But they can often provide service to the community in expressing public feeling on local issues.A newspaper can sometimes persuade the council to take action to improve transport,provide better shopping facilities,and preserve local monuments and places of interest.Paragraph 4______A: Keeping Good Relations with Local BusinessmenB: Service Provided by Local NewspapersC: Large Circulation of the National NewspapersD: Special Features of Local NewspapersE: Power of Local NewspapersF: Popularity of Local Newspapers
选项
Paragraph 4______
A: Keeping Good Relations with Local Businessmen
B: Service Provided by Local Newspapers
C: Large Circulation of the National Newspapers
D: Special Features of Local Newspapers
E: Power of Local Newspapers
F: Popularity of Local Newspapers
答案
A
解析
本段大意:英国的地方报和国家报同样受欢迎,几乎每个镇和乡村都有自己的报纸。因此F项正确。
本段大意:地方报的特性,内容都是当地发生的事。因此D项正确。
本段大意:地方报与商人保持好关系,依靠广告获取成功。因此A项正确。
本段大意:地方报不评论国家大事和政治问题,但可以为社区提供表达当地问题感受的服务。因此B项正确。
根据第一段“On average , every family will buy one newspaper in the morning, and take two or three on Sundays.”可知,英国人有早晨读报的习惯。因此C项正确。
根据第二段“Many local newspapers are earning good profits”可知地方报可以挣很多的钱,因此A项正确。
根据第三段可知,地方报内容受到当地人的喜爱。因此D项正确。
根据最后一段“Local newspapers seldom comment on...political questions.”可得出答案。因此E项正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/1493095.html
本试题收录于:
理工B题库理工类分类
理工B
理工类
相关试题推荐
共用题干 TheJoyofLivingAloneMoreandmo
共用题干 TheJoyofLivingAloneMoreandmo
共用题干 第三篇TheBarbieDollsInthemid1940
共用题干 第三篇TheBarbieDollsInthemid1940
共用题干 第三篇TheBarbieDollsInthemid1940
共用题干 第三篇TheBarbieDollsInthemid1940
共用题干 第一篇StormsSinkShipsRescuershave
共用题干 第一篇HisOwnWaytoExpressLoveYest
共用题干 第一篇HisOwnWaytoExpressLoveYest
共用题干 第一篇HisOwnWaytoExpressLoveYest
随机试题
Paulfounditincreasinglydifficulttohear,_______hishearingwasbeginning
Thispartistotestyourabilitytodopracticalwriting.Youarerequiredtow
WheneverIhearaweatherreportdeclaringit’sthehottestJune10onrecor
ThepresidentoftheUnitedStateshasoneofthetoughestjobsintheworld
“古九州”是中国古代的地理称谓,是对古代中国的区域划分。《尚书·禹贡》中将古代中
治疗胃癌气血亏虚型,应首选()(2005)A.八珍汤合左归饮 B.柴胡
善于消食,活血化瘀的药物是A:炒山楂B:焦山楂C:山楂炭D:生山楂E:麸
变压器铁心接地电流检测仪具备(____)等功能。电流采集$;$处理$;$波形分析
下列关于利巴韦林作用机制的描述中,不正确的是A.抑制病毒合成酶 B.减少病毒核
对于重要的或对工程质量有重大影响的工序,应严格执行( )的“三检”制度。2014
最新回复
(
0
)