首页
登录
学历类
For months Twitter.the micro-blogging se
For months Twitter.the micro-blogging se
练习题库
2022-08-02
87
问题
For months Twitter.the micro-blogging service,has received the kind of free attention of which most companies can only dream.Politicians,corporate bosses,activists and citizens l the plat-form to calch every tweet of America's new president,who has become the service's 2."The whole world is watching Twitter,"3 Jack Dorsey,the company's chief executive,4 he presented its results on February 9th.He has litde else to brag about.But Donald Trump has not provided the kind of boost the 5 firm really needs.It reported 6 revenue growth and a loss of$167m.User growth has been sluggish,too:it added just 2m users in that period.Facebook added 72m.The day of the results,shares in Twitter dropped by 12qo.7 news oudeLs around the world already report 8 Mr Trump's most sensationaJ tweets,many do not feel compelled to join the platform t0 9 them.OLhers are 10 by mobs of trolls and large amounts of misinformation.And not 11 Mr Trvmp could change the cold,hard truth about Twitter:that it can never be Facebook.True,it has become one of the most important 12 for public and political 13 among its 319m monthly users.It played an important role in the Arab spring and 14 such as Black Lives MaUer.BuL the platform's freewheeling nature makes it hard to spin gold from.15,really trying to do so-by packing Twitter feeds 16 advertising,say-would drive away users.Twitter's latest results are likely to encourage those who think it should never have become a 17 listed company,and want it to consider alternate models of ownership,such as a co-operative.They 18 Twitter as a kind of public utility-a"people's platform"-the management of which should concem public 19 rather more than commercial ones.If the company were coop-eratively owned by users,it would be 20 from short-term pressure to please its investors and meet earrungs targets.6选?A.slowingB.difficultC.promptD.resurgent
选项
A.slowing
B.difficult
C.prompt
D.resurgent
答案
A
解析
形容词辨析题。[A]slowing放缓的;[B]difIicult困难的;[C]prompt迅速的;[D]resurgent复苏的。原文说It reported_6一revenue growth and a loss of$167m.根据and提示同义复现的原理,本空与下文的loss意思相近,故该空填人的词为负面词汇,选项[C]可以排除。而文章下一句有更直接的提示:User yowth has been sluggish.t00…其中,too一词也体现并列、同义复现,故sluggish为最直接提示词,该词表示“缓慢的”,与其同义复现的选项为[A】slowing放缓的,故[A]为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/xueli/2700385.html
本试题收录于:
英语二研究生题库研究生入学分类
英语二研究生
研究生入学
相关试题推荐
FormonthsTwitter.themicro-bloggingse
FormonthsTwitter.themicro-bloggingse
FormonthsTwitter.themicro-bloggingse
FormonthsTwitter.themicro-bloggingse
FormonthsTwitter.themicro-bloggingse
FormonthsTwitter.themicro-bloggingse
FormonthsTwitter.themicro-bloggingse
FormonthsTwitter.themicro-bloggingse
FormonthsTwitter.themicro-bloggingse
FormonthsTwitter.themicro-bloggingse
随机试题
Japan’soldimperialarmyneverwentintothefieldwithoutagroupof"comf
[originaltext]Afewmonthsago,[32]ateamofinterviewersweresenttosch
[originaltext]W:Whatonearthhashappenedtoyou?Youlookabsolutelywornou
[originaltext]BarbaraJordanwasalawyer,educatorandmemberofCongress.
金字塔模型(科学界分层)与鸭梨模型(社会分层)相比较,哪种说法不正确?()A.
关于混凝土的优缺点,下列说法正确的有( )。A.在温度、湿度变化的影响下,容易
下列人员中,不属于广义上的银行业从业人员的是()。A.为银行进行IT系统改造的
下列情况,应在沥青面层下铺筑下封层的是()。A.需加铺磨耗层改善抗滑性能的旧沥
1.公司打造“全球一流品牌”,表现在打造全球()。 (A)一流
下边四个图形中,只有一个是由上边的四个图形拼合(只能通过上、下、左、右平移)而成
最新回复
(
0
)