首页
登录
学历类
Text 3 According to the old saw,anyone w
Text 3 According to the old saw,anyone w
最全题库
2022-08-02
66
问题
Text 3 According to the old saw,anyone who wishes to maintain respect for sausages and laws should not see how either are made.Congress has just finished validating that saying by engaging in the sorry every-five-years exercise known as drafting a farm bill.This mess of subsidies and regulations claims to protect U.S.agriculture,not just from the vagaries of pests,crop diseases and weather but also from the ups and downs of the free market itself.Inevitably,the farm bill showers benefits on well-to-do business owners who don't need or deserve taxpayer help under the cover of deliberately obscure terms such as"federal milk marketing orders".It's true that farm income has dropped in each of the past four years because of falling commodity prices,but Congress showered agribusiness with taxpayer largesse when incomes reached all-time highs a half-decade ago,too.Clumsy manipulation by government probably exacerbates market swings.Where is it written that this one sector deserves federally guaranteed profitability'?You will hear a Iot about the need for food security,but it's mostly nonsense:A mere 6.3 percent of Americans'consumer expenditures were on food consumed at home in 2016,according to the Agriculture Department.This was easily the lowest percentage in the world,as it has been for many years.Even in the wildly unlikely event it doubled,we'd still be better off than developed countries such as Sweden and France.If Congress really wanted to help farmers,it would do something to stop President Trump's trade war,which has provoked retaliatory tarif{s by many countries against U.S.farm exports.This year's process has introduced a new level of ugliness to this inherently unlovely law.The House version of the farm bill,passed with Republican votes only,would add a work requirement to the government's largest food aid program for the poor,the Supplemental Nutrition Assistance Program,or SNAP.Helping poor people buy groceries is the main way the farm bill actually enhances food security;for decades,linking SNAP to farm subsidies in a single bill has been the price of urban lawmakers'support for rural corporate welfare.Mr.Trump applauded the measure,which would make most adult SNAP recipients(up to 7 million people)spend 20 hours per week either working or participating in a state-run training program as a condition of receiving benefits,which at present average$125 per month to 42.3 million Americans.Democratic representatives,mostly from urban America,and several Republicans,too,recoiled.Correctly,they cited the bill's insufficient funding for training programs,as well as the added paperwork and administrative burden.They might also have noted the bill's juxtaposition of tougher eligibility criteria for the poor with continued sugar price supports for agribusinesses in the South and Midwest.A large bipartisan majority of the Senate rejected the work requirement,which may mean that it can't survive the conference committee.The mere fact that it has gotten this far,however,tells you something about farm-bill politics in general and the priorities of the Republican House in particular.Democratic representatives'attitude toward the farm bill is one of_____A.disapprovalB.uncertaintyC.supportD.tolerance
选项
A.disapproval
B.uncertainty
C.support
D.tolerance
答案
A
解析
[信息锁定]本题直接线索是第五段首句的recoiled,但为超纲词。根据下文他们提及的内容关键词insufficicnt funding for.…、aclded paperwork ancl.…burden的负面性可知他们对法案是反对的,体现作者观点的副词Correctly也暗示了这一态度,A.正确。[解题技巧]B.体现“犹豫”,但民主党代表态度清晰;C.和D.总体方向错误。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/xueli/2700154.html
本试题收录于:
英语二研究生题库研究生入学分类
英语二研究生
研究生入学
相关试题推荐
Text3Accordingtotheoldsaw,anyonew
Text3Accordingtotheoldsaw,anyonew
Text3Accordingtotheoldsaw,anyonew
Accordingtoresearch,therearesituatio
Accordingtoresearch,therearesituatio
Accordingtoresearch,therearesituatio
Accordingtoresearch,therearesituatio
Accordingtoresearch,therearesituatio
Accordingtoresearch,therearesituatio
Accordingtoresearch,therearesituatio
随机试题
TheSupremeCourt’sdecisionsonphysician-assistedsuicidecarryimportant
海明威的小说中,表现一战后青年人迷茫、空虚、无所归依的精神状态的作品是()A.
IDS是一类重要的安全技术,其基本思想是(请作答此空),与其它网络安全技术相
国家统计局在性质上属于()。A.国务院工作部门 B.国务院办事机构 C.国务
患者,女,60岁。素有高血压病史,近日发热微恶风,头昏头痛,鼻塞咽干,微咳,舌边
7、作业人员的基本条件:作业人员体格检查每()年至少一次。 A.四;
某市环保部门的监测结果显示:今年上半年,该市的空气质量整体处于优良水平,严重污染
注册建筑师的执业范围包括( )。A.建筑设计 B.建筑物调查与鉴定 C.担
短时记忆的容量是()个组块。
《公证执业管理办法》第7条规定了担任公证员应当具备的条件,下列说法不正确的是哪一
最新回复
(
0
)