首页
登录
学历类
Text 4 Against a backdrop of drastic cha
Text 4 Against a backdrop of drastic cha
考试题库
2022-08-02
44
问题
Text 4 Against a backdrop of drastic changes in economy and population structure,younger Americans are drawing a new 21st-century road map to success,a latest poll has found.Across generational lines,Americans continue to prize many of the same traditional milestones of a successful life,including getting married,having children,owning a home,and retiring in their sixties.But while young and old mostly agree on what constitutes the finish line of a fulfilling life,they offer strikingly different paths for reaching it.Young people who are still getting started in life were more likely than older adults to prioritize personal fulfillment in their work,to believe they will advance their careers most by regularly changing jobs,to favor communities with more public services and a faster pace of life,to agree that couples should be financially secure before getting married or having children,and to maintain that children are best served by two parents working outside the home,the survey found.From career to community and family,these contrasts suggest that in the aftermath of the searing Great Recession,those just starting out in life are defining priorities and expectations that will increasingly spread through virtually all aspects of American life,from consumer preferences to housing patterns to politics.Young and old converge on one key point:Overwhelming majorities of both groups said they believe it is harder for young people today to get started in life than it was for earlier generations.While younger people are somewhat more optimistic than their elders about the prospects for those starting out today,big majorities in both groups believe those“just getting started in life”face a tougher a good-paying job,starting a family,managing debt,and finding affordable housing.Pete Schneider considers the climb tougher today.Schneider,a 27-yaear-old auto technician from the Chicago suburbs says he struggled to find a job after graduating from college.Even now that he is working steadily,he said.”I can’t afford to pay ma monthly mortgage payments on my own,so I have to rent rooms out to people to mark that happen.”Looking back,he is struck that his parents could provide a comfortable life for their children even though neither had completed college when he was young.“I still grew up in an upper middle-class home with parents who didn’t have college degrees,”Schneider said.“I don’t think people are capable of that anymore.”Which of the following is true about Schneider?A.He found a dream job after graduating from college.B.His parents believe working steadily is a must for success.C.His parents’good life has little to do with a college degree.D.He thinks his job as a technician quite challenging.
选项
A.He found a dream job after graduating from college.
B.His parents believe working steadily is a must for success.
C.His parents’good life has little to do with a college degree.
D.He thinks his job as a technician quite challenging.
答案
C
解析
根据题干关键词Schneider和题文同序原则可以定位到全文最后一段。Schneider是本段列举的典型人物,全段都在介绍他的情况。其中第四句提到,他的父母没有完成高等教育,仍然可以给他提供优越的生活,而第五句又用他本人的话对此进行了强调,由此可知,正确答案为C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/xueli/2700043.html
本试题收录于:
英语二研究生题库研究生入学分类
英语二研究生
研究生入学
相关试题推荐
Text4Againstabackdropofdrasticcha
Text4Againstabackdropofdrasticcha
Text4Againstabackdropofdrasticcha
Text4Againstabackdropofdrasticcha
Text4Againstabackdropofdrasticcha
随机试题
To:SwichenKing,GeneralManagerFrom:SamanthaLouis,OfficeManagerDate:N
EightStepstoWritingaGreatPaperI.Startassoonaspossible—Usuallyyou
描述算法时,()不是理想的表达方式。A.流程图 B.决策图 C.程序设计语言
以下增加药物溶解度的方法错误的是A.加入助溶剂B.制成可溶性盐C.使用增溶剂D.
学生课文《两个铁球同时落地》后,学生对伽利略不迷信权威、追求真理的精神有深刻理解
某基金的资产配置长期维持在如下水平:股票75%、债权20%、现金5%,则基本上可
一住店客人未付房钱即想离开旅馆去车站。旅馆服务员揪住他不让走,并打报警电话。客人
当抗震设防烈度为7度及以上时,()应进行抗震设计 A.电压等级为300kV及以
诊断肠梗阻最重要的是要确定A:梗阻原因 B:是单纯性还是绞窄性梗阻 C:梗阻
双侧上尿路梗阻导致氮质血症,生命体征尚平稳,优先选择的治疗A、血液透析 B、解
最新回复
(
0
)