Apple Inc.on Monday unveiled new control

题库2022-08-02  35

问题 Apple Inc.on Monday unveiled new controls to help people curb the amount of time they spend on iPhones and iPads,as well as allow parents to remotely track and limit their children's use of those devices-a 1 to growing societal concern that adults and children are too 2on phones The company said a new app it will s 3 in September called"Screen Time"will provide users with weekly reports of the apps they use and allow them to set time limits 4 their use of those apps Parents will be able to use the system to remotely monitor the apps their children use and limit their time On 5 The new 6 played a central role 7 Apple's annual Worldwide Developers Conference,a 8 of about 6,000 developers who create the apps for the iPhone,iPad and Mac computers.The event is designed to 9 Apple's latest software-including the newest features to further 10 into people's digital lives Those new features include a new Shortcuts app that will 11 the Siri voice command with certain apps-12,Siri could state flight and hotel 13 from the Kayak app with a voice command 14 Apple has offered parental controls for years,analysts say the system 15 allows parents to set limits on their childrens device use--not monitor it 16 a continuing basis.The new“Screen time”feature changes that by giving parents those same17.A new reports will 18 how users spend time with the iPhone,including 19 per hour they look at their phones,when they are using particular apps and what apps are sending the most 2015选?A.hardlyB.onlyC.nearlyD.merely

选项 A.hardly
B.only
C.nearly
D.merely

答案 B

解析 副词辨析题。空格所在句子指出,虽然苹果已经给家长提供控制功能很多年,但分析师称该系统让父母对子女使用设备的情况作出限制而无法进行持续的监控。[A]hay“几乎不”,强调几乎不可能,表示否定意义:[B]only“只有,仅仅”,表示意愿要唯一性,范椒[C]nearly“差不多,几乎”;D]merely仅仅,只”,表示最多要达到的程度,范围较大一点。由题意可知该系统只能让父母对子女使用设备的情况作出限制,故[B]only为正确选项,其他选项均不合题意,故排除
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/xueli/2698159.html

最新回复(0)