首页
登录
学历类
Text 1 Giant corporations often claim to
Text 1 Giant corporations often claim to
最全题库
2022-08-02
57
问题
Text 1 Giant corporations often claim to be"green,"pointing to programs they've undertaken aimed at being environmentally conscious.But sometimes these efforts don't really amount to much.They can be no more than'igrcenwashing,"a public relations effort that doesn't represent any fundamental shift in thinking.But such a change may actually be going on among several of the world's largest fossil fuel companies,namcs such as ExxonMobil,Shell,and BP.One of the biggest reasons:pressure from the companies'sharcholdcrs.Investors arc asking corporations to make more transparent the effects climate change will have on their businesses,as well as explain what they are doing to reduce their greenhouse gas emissions.While sharcholdcr motivcs are cerlainly aimed at helping in the worldwide fight against global warming,they also represent a practical need to better understand a company's prospects.If the burning of oil and gas is grcaily curtailed as a result of the December 2015 intemational Paris climate agreement,for example,how might that affect the bottom line of a corporation whose chief source of revenue is extracting and selling carbon-emitting oil and gas?Or,conversely,how is a company planning to take advantage of the business opportunities that emerge from a shift away from fossil fuels?Climate Action 100+,for example,is a shareholder action group that is asking corporations to make stronger commitments to meeting the 80 percent cut in carbon emissions proposed by the Paris agreement signed two years ago by nearly 200 nations.Some 225 investment groups who manage more than S26.3 trillion have signed on in support.Last week,intemational energy giant ExxonMobil said it will step up its reporting to shareholders and the public about the impacts climate change will have on its business,including any expected increased risks.The new policy follows a vote by ExxonMobil investors at the company's annual meeting in May that called for a yearly assessment of the effects of climate change on the company.The new position represents a sea change for ExxonMobil,which until the early 2000s had disputed the need to take action on climate change.Around the world national govemments are shaping new policies in an effort to reduce greenhouse gas emissions to a level that will not allow global temperatures to rise more than 2 degrees Celsius.In the U,S.,individual states and cities are pursuing lawsuits against companies that fail to deal responsibly with greenhouse gas emissions,which they contend harm the public.23.The word"curtailed"(Para.3)most probably meansA.limited.B.forbidden.C.improved.D.affected.
选项
A.limited.
B.forbidden.
C.improved.
D.affected.
答案
A
解析
词汇理解题。根据定位词定位到文章第三段。根据2015年12月的巴黎国际气候协议,石油和天然气的燃烧量肯定是由于受到了限制而减少的,故A项为正确答案。【干扰排除】根据以上分析可知,B项“禁止”、C项“提高”和D项“影响”与原文不符,故排除。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/xueli/2697342.html
本试题收录于:
英语一研究生题库研究生入学分类
英语一研究生
研究生入学
相关试题推荐
Corporationsandlaborunionshaveconfe
Text1Giantcorporationsoftenclaimto
Text1Giantcorporationsoftenclaimto
Text1Giantcorporationsoftenclaimto
Text1Giantcorporationsoftenclaimto
Text1Giantcorporationsoftenclaimto
随机试题
TheorcaisanAextremelyintelligentandBefficientpredatorthatisCspecials
[originaltext]W:Abunchofusaregettingtogetherforavolleyballmatchont
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessay.Youshouldsta
Whenanicon(偶像)lastsformorethanacentury,thereisareason.Butwhat
[originaltext]Tokyoisoneofthoseplacesthatyoucanloveandhateatth
当土的重型击实试验采用大筒时,应分三层且填装试料每层击数为98次。
2015年8月8~11日台风“苏迪罗”给台湾、福建、浙江、江苏等地造成严重影响,
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
倒闸操作由()填用操作票。负责人$;$操作人员$;$监护人$;$班站长
好的家庭教育是父母联盟。然而当下,一些家庭中父亲在教育孩子上做得很不够,“丧偶式
最新回复
(
0
)