For months Twitter,the micro-blogging se

最全题库2022-08-02  13

问题 For months Twitter,the micro-blogging service,has received the kind of free attention of which most companies can only dream.Politicians,corporate bosses,activists and citizens(1)the plat form to catch every tweet of America's new president,who has become the service's(2)"The whole world is watching Twitter,"(3)Jack Dorsey,the company's chief executive,(4)hepresented its results on February 9th.He has little else to brag about.But Donald Trump has not provided the kind of boost the(5)firm really needs.It reported(6)revenue growth and a loss of s 167m.User growth has been sluggish,too:it added just 2musers in that period.Facebook added 72m.The day of the results,shares in Twitter dropped by 12%.(7)news outlets around the world already report(8)Mr Trump,'s most sensational tweets,many do not feel compelled to join the platform to(9)them.Others are(10)by mobs of trolls and large amounts of misinformation And not(11)Mr Trump could change the cold,hard truth about Twitter:that it can never be Facebook.True,it has become one of the most important(12)for public and political(13)among its 319m monthly users.It played an important role in the Arab spring and(14)such as Black Lives Matter.But the platforms freewheeling nature makes it hard to spin gold from.(15),really trying to do soby packing Twitter feeds(16)advertising,say-would drive away users Twitters latest results are likely to encourage those who think it should never have become a(17)listed company,and want it to consider alternate models of ownership,such as a co-opera-tive.They(18)1Twitter as a kind of public utility-a"people's platform"the management of which should concern public(19)rather more than commercial ones.If the company were coop-eratively owned by users,it would be(20)from short-term pressure to please its investors and meet earnings targets.(15)选?A.In a wordB.As a resultC.In factD.At least

选项 A.In a word
B.As a result
C.In fact
D.At least

答案 C

解析 逻辑关系题。A.In a word总之;B.As a result结果;C.In fact事实上;D.At least至少。该句是为了进一步说明上一句,原文说:But the platform's freewheeling nature makes it hard to spin gold from.15,really trying to do so-by packing Twitter feeds 16 advertising,say-would drive away users.“但是这个平台随心所欲的本质让人很难从中掘金。真试图这么做的话,例如将推特订阅跟广告捆绑,反而会把用户赶走。”选项A.表示“总之”,是总结性逻辑词,显然此处并没有总结全文,故可以排除该项;选项B.表示“结果”,属于因果逻辑,文中此处也没有强调因果;剩余C.D.两项代入原文,符合语境的为in fact,故本题选择C
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/xueli/2697254.html

最新回复(0)