首页
登录
学历类
My boyfriend really enjoyed canoeing (划独
My boyfriend really enjoyed canoeing (划独
考试题库
2022-08-02
103
问题
My boyfriend really enjoyed canoeing (划独木舟), and it took me a while to finally persuade himto take me on a canoe trip. Despite his great skill, he was nervous about my safety and described manyterrible situations that could happen. "They could also not happen," I said. I wanted to prove that I wastough and capable of adventuring.?This would be a romantic adventure. We would row the canoe on the lake under a beautiful bluesky. I was confident it would all go according to plan.?It did not go as planned. Instead,?it all went downhill. We hit a headwind (逆风). The flies werethe worst. An unknown animal outside our tent in the night forced us to get up twice to scare it away.We walked through knee-deep mud; we moved around so many fallen trees that we lost the wayfrequently. We had an unexpected thunderstorm on our second night. We hid in our tent from the bugs(虫子), too tired and bitten to even hold each other. When we were finally back in the car, my skinwas hot and angry with bug bites, I had barely slept in 72 hours and I had an injury on my forehead fromhitting it on the canoe.?Yet I realized that I wanted to do it all again. Because I swam in a lake so warm it felt like asummer pool. ?I ate lunch on an island with the most beautiful pine trees. ?I' d also never beforeappreciated how thunder can make the ground tremble. I know why my boyfriend loves canoeing somuch. It' s for the challenge, the space, and the beauty of moving forward with your own two hands ina place of natural wonder. He didn' t say "I love you. " He said I was a good partner. I' ve foundsomething that I really like to do. That' s the more important thing.?Why did the writer want to have a canoe trip with her boyfriend?A.To wait for a proposal of marriage.B.To prove she was tougher than her boyfriendC.To show she had basic life skills.D.To prove her ability to meet challenges,
选项
A.To wait for a proposal of marriage.
B.To prove she was tougher than her boyfriend
C.To show she had basic life skills.
D.To prove her ability to meet challenges,
答案
D
解析
文章第一段最后一句提到,作者想证明自己是坚强的,并且有能力去冒险。故选D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/xueli/2673805.html
本试题收录于:
英语专升本题库专升本成考分类
英语专升本
专升本成考
相关试题推荐
Myboyfriendreallyenjoyedcanoeing(划独
Youreallyhavetogetveryoldbeforey
Youreallyhavetogetveryoldbeforey
Youreallyhavetogetveryoldbeforey
Youreallyhavetogetveryoldbeforey
Youreallyhavetogetveryoldbeforey
Youreallyhavetogetveryoldbeforey
Youreallyhavetogetveryoldbeforey
Youreallyhavetogetveryoldbeforey
You__yesterdayifyouwerereallyseriou
随机试题
EmployeesintheUSarepaidfortheirtime.Thismeansthattheyaresupposedt
明确指出实事求是的态度“就是党性表现”的我国领导人是()A.毛泽东 B.邓小平
薄壁型钢骨架保温板如图所示,比较外表面温度θ1和θ2,哪个结论正确?( )
某软件公司欲开发一个绘图软件,要求使用不同的绘图程序绘制不同的图形。在明确用户需
某计算机系统集成二级企业注册资金2500万元,从事软件开发与系统集成相关工作的人
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
业主A为避免出国在外的邻居住所被盗,联系了一家商户帮其更换了破损门窗,请问业主A
赵某在某市街道上摆摊,以销售小吃谋生,长期影响交通通行。某周日,城市综合管理执法
某企业预计未来五年的收益额为100万元、120万元、150万元、160万元和20
强夯地基工程量按()。A.设计图示尺寸以体积计算 B.设计图示处理范围以面积
最新回复
(
0
)