首页
登录
学历类
If women are mercilessly exploited (剥削)
If women are mercilessly exploited (剥削)
免费题库
2022-08-02
59
问题
If women are mercilessly exploited (剥削) year after year, they are only themselves to blame. Because they tremble at the thought of being seen in public in clothes that are out of fashion, they are always taken advantage of by the designers and the big stores. Clothes which have been worn only a few times have to be put aside because of the change of fashion. When you come to think of it, only a woman is capable of standing in front of a wardrobe(衣柜)packed full of clothes and announcing sadly that she has nothing to wear. Changing fashions are nothing more than the intentional creation of waste. Many women spend vast sums of money each year to replace lothes that have hardly been worn. Women who cannot afford to throw away clothing in this way, waste hours of their time altering the dresses they have. Skirts are lengthened or shortened; necklines are lowered or raised, and so on. No one can claim that the fashion industry contributes anything really important to society. Fashion designers are rarely concerned with vital things like warmth, comfort and durability(耐用). They are only interested in outward appearance and they take advantage of the fact that women will put up with any amount of discomfort, as long as they look right. There can hardly be a man who hasn't at some time in his life smiled at the sight of a woman shaking in a thin dress on a winter day, delicately picking her way through deep snow in high-heeled shoes. When comparing men and women in the matter of fashion the conclusions to be drawn are obvious. Do the constantly changing fashion of women's clothes, one wonders, reflect basic qualities of inconstancy and instability? Men are too clever to let themselves be treated by fashion designers. Do their unchanging styles of dress reflect basic qualities of stability and feasibility? That's for you to decide.The writer would be less critical if fashion designers placed more stress on the ____ of clothing.( )A. costB. appearanceC. comfortD. suitability
选项
A. cost
B. appearance
C. comfort
D. suitability
答案
C
解析
参考文章第三段第一句,可推知作者对fashion designer的不满之一就是设计的服装uncomfortable。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/xueli/2673637.html
本试题收录于:
英语专升本题库专升本成考分类
英语专升本
专升本成考
相关试题推荐
研究对象免于遭受伤害或不适的权利和不被剥削利用的权利是护理研究中基本伦理原则中的
Ifwomenaremercilesslyexploited(剥削)
Ifwomenaremercilesslyexploited(剥削)
Ifwomenaremercilesslyexploited(剥削)ye
Ifwomenaremercilesslyexploited(剥削)ye
Ifwomenaremercilesslyexploited(剥削)ye
中国共产党同一切剥削阶级政党的根本区别是( )A.以马列主义、毛泽东思想和邓小
我国剥削制度被消灭的标志是( )A.中华人民共和国建立 B.全国大陆的解放和
社会主义的根本任务是()A.消灭剥削,消除两极分化 B.发展社会生产力 C
我国彻底废除几千年来的封建剥削土地制度的标志是( )A.新中国建立 B.全国
随机试题
GeorgeWashington______.A、alwayswillandalwayshasbeenanAmericanheroB、alw
Forthispartyouareallowed30minutestowriteacompositionofnolessthan
Itmaybetoocoldtoventureoutside,butthatdoesn’tmeanyouneedtoput
[originaltext] Thewaytocomplainistoactbusinesslikeandimportant.(20)
唐代是书法艺术的鼎盛时代,下列都属于唐代的楷书名家是()。A.颜真卿,柳公权
客户端交易处理性能指标是一类重要的负载压力测试指标,以下不属于客户端交易处理性能
能够作为解偶联剂的物质是A.CO B. C. D.二硝基苯酚 E.抗霉素
根据《合同法》,下列变更中属于新要约的是( )的变更。A.要约确认方式 B.
阅读案例,并回答问题。 下面是某教师关于动量概念的教学。 教师:前面几章我们
Eveninahighlymodernizedcountry,manu
最新回复
(
0
)