首页
登录
学历类
Advertisement can be thought of “as the
Advertisement can be thought of “as the
admin
2022-08-02
86
问题
Advertisement can be thought of “as the means of making known in order to buy or sell goods or service”. Advertisement aims to increase people's awareness and arouse interest. It tries to inform and to persuade. The 说明:C:\Users\出版工~1\AppData\Local\Temp\1533286745(1).jpg are all used to spread the message. The press offers a fairly cheap method, and magazines are used to reach special sections of the market. The cinema and commercial radio are useful for local market. Television, although more expensive, can be very effective. Public notices are fairly cheap and more permanent in their power of attraction. Other ways of increasing consumers' interest are through exhibitions and trade fairs as well as direct mail advertisement. There can be no doubt that the growth in advertisement is one of the most striking features of the Western World in this century. Many businesses such as those handling frozen foods, liquor, tobacco and medicines have been built up largely by advertisement. We might ask whether the cost of advertisement is paid for by the producers or by the customers. Since every advertisement forms part of the cost of production, which has to be covered by the selling price, it is the customers who pay for advertisement. However, if large scale advertisement leads to increased demand, production costs are reduced, and the customers pay less. It is difficult to measure exactly the influence of advertisement on increasing demand. When the market is shrinking, advertisement may prevent a bigger fall in sales than would occur without its support. What is clear is that businessmen would not pay large sums for advertisement if they were not convinced of its value to them.Advertisement is often used to ____.( )A. serve customersB. beautify the productC. promote the saleD. arouse suspicion
选项
A. serve customers
B. beautify the product
C. promote the sale
D. arouse suspicion
答案
C
解析
从短文第一段第一句Advertisement….to buy or sell goods or services.可知广告的作用是推动销售。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/xueli/2673407.html
本试题收录于:
英语专升本题库专升本成考分类
英语专升本
专升本成考
相关试题推荐
Imuchpreferthiscandidate.Ithought
Advertisementcanbethoughtof“asthe
Advertisementcanbethoughtof“asthe
D在doubt中ou发[au],在其他选项中均发[?:]。cough咳嗽;fought打架;thought想;doubt怀疑。
Heisquitethoughtless,forveryseldom
PassageTwo Thethoughtofnotsleeping
PassageTwo Thethoughtofnotsleeping
PassageTwo Thethoughtofnotsleeping
请在第_____处填上正确答案。A.saw B.thought C.un
请在第______处填上正确答案。A.seemed B.thought
随机试题
TheNormanConquestshappenedin______.A、55BCB、1066C、700D、966B诺曼征服战争是1066年
Shewillsingasong______sheisasked.A、ifB、unlessC、forD、sinceA
Ingeneral,theancientRomanswereapracticalpeople.Theycaredlessabou
[originaltext]W:Wouldyouliketoseeamenu?M:No,thankyou.Ialreadyknow
OscarawardTheAcademyAwardsOscarpresentation
A
下列关于粗铅电解安全技术的说法正确的是( )。A.在任何时候都应加盖防护锅罩,
下列著作中属于语录体散文集的是( )。A、《汉书》 B、《战国策》 C、《
下列关于标准价调整法的表述中,正确的有( )。A、标准价调整法是一种批量估价方法
某股票当前价格为88.75港元,该股票期权中内涵价值最高的是()。A.执行价格
最新回复
(
0
)