首页
登录
学历类
Some people argue that the pressure on i
Some people argue that the pressure on i
考试题库
2022-08-02
43
问题
Some people argue that the pressure on international sportsmen and sportswomen kills the essence (真谛) of sport—the pursuit of personal excellence. Children kick a football around for fun. When they get older and play for local school teams, they become competitive but they still enjoy playing. The individual representing his country cannot afford to think about enjoying himself, he has to think only about winning. He is responsible for entire nation's hopes, dreams and reputation. A good example is the World Cup soccer. Football is the world's most important sport. Winning the World Cup is perhaps the summit of international sporting success. Mention Argentina (阿根廷)to someone and the chances are that he'll think of football. In a sense, winning the World Cup puts Argentina on the map. Sports fans and supporters get quite unreasonable about the World Cup. People in England felt that their country was somehow important after they won in 1966. Last year thousands of Scots sold their cars, and even their houses, and spent all their money traveling to Argentina, where the finals were played. So, am I arguing that international competition kills the idea of sport? Certainly not! Do the Argentinian really believe that because eleven of their men proved the most skillful at football, their nation is in every way better than all others? Not really, but it's nice to know that you won and that in one way at least your country is the best.What is the author's attitude towards international games?( )A. Nations that meet on a football field are unlikely to meet on a battlefield.B. Nations that give much attention to international competitions are world-famous in many ways.C. Nations that win in international games prove the best on the sports field at least.D. Nations that win the World Cup Soccer are regarded as best in all aspects.
选项
A. Nations that meet on a football field are unlikely to meet on a battlefield.
B. Nations that give much attention to international competitions are world-famous in many ways.
C. Nations that win in international games prove the best on the sports field at least.
D. Nations that win the World Cup Soccer are regarded as best in all aspects.
答案
C
解析
文章最后一段最后一句it's nice to know…at least your country is the best意思是在某一方面你们国家是最好的,选C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/xueli/2673406.html
本试题收录于:
英语专升本题库专升本成考分类
英语专升本
专升本成考
相关试题推荐
Manyyoungpeoplehavestopped______news
InBritain,peoplehavedifferentattitu
InBritain,peoplehavedifferentattitu
InBritain,peoplehavedifferentattitu
InBritain,peoplehavedifferentattitu
InBritain,peoplehavedifferentattitu
InBritain,peoplehavedifferentattitu
InBritain,peoplehavedifferentattitu
InBritain,peoplehavedifferentattitu
Peopleenjoytalkingabout“first”.They
随机试题
Youshouldspendabout20minutesonQuestions1-13,whicharebasedonReading
Itisnowclearthattheterminologyusedbyacultureprimarilyreflectst
Nobodybutayoungwoman______theairplanecrash.A、enduredB、rejectedC、surviv
Whatmaterialswerenotusedforroadsurfacesduringthelastcentury?[br][o
Itwasduringsummerbreaksthatwefirsttastethesatisfactionof________work
Whensome19thNewYorkerssaid"Harlem",theymeantalmostallofManhatta
______(他趁没人看见)byanyone,heescaped.Notbeingseen这里考查现在分词的否定式的用法
Ineversawhimagain,______(也没有收到过他的信).nor/neitherdidIhearfromhim
GeorgeDanielslivesinLondon.Heisawatchmaker.Hisworkcontinuesthe【B
下列关于审计报告的说法中,正确的是( )。A.审计报告应详细记录审计过程和结果
最新回复
(
0
)