首页
登录
学历类
Men have traveled ever since they first
Men have traveled ever since they first
资格题库
2022-08-02
70
问题
Men have traveled ever since they first appeared on the earth. In primitive times they did not travel for pleasure but to find new places where their herds could feed, or to escape from hostile neighbors, or to find more favorable climates. They traveled on foot. Their Journeys were long, tiring, and often dangerous. They protected themselves with simple weapons, such as wooden sticks or stone clubs, and by lighting fires at night and, above all, by keeping together. Being intelligent and creative, they soon discovered easier ways of traveling. They rode on the backs of their domesticated animals; they hollowed out three trunks and, by using bits of wood as paddles, were able to travel across water. Later they traveled, not from necessity, but for the joy and excitement of seeing and experiencing new things. This is still the main reason why we travel today. Traveling, of course, has now become highly organized business. There are cars and splendid roads, express trains, huge ships and jet airliners, all of which provide us with comforts and security. This sounds wonderful. But there are difficulties. If you want to go abroad, you need a passport and a visa, ticket, luggage, and a hundred of other things. If you lose any of them, your journey may be ruined.Traveling has now become a highly organized business ____.( )A. so we can go everywhere easilyB. because we are provided with all kinds of convenient means for travelingC. because traveling organizations can be found in the countries the world overD. so travelers have increased rapidly
选项
A. so we can go everywhere easily
B. because we are provided with all kinds of convenient means for traveling
C. because traveling organizations can be found in the countries the world over
D. so travelers have increased rapidly
答案
B
解析
文章最后一段前两句说,现在旅行已成为一种有组织的业务,各种安全舒适的交通工具为旅行提供了便利。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/xueli/2673360.html
本试题收录于:
英语专升本题库专升本成考分类
英语专升本
专升本成考
相关试题推荐
Menhavetraveledeversincetheyfirst
Menhavetraveledeversincetheyfirst
Menhavetraveledeversincetheyfirst
Menhavetraveledeversincetheyfirst
请在第______处填上正确答案。A.traveled B.lived
随机试题
Inthissection,youareaskedtowriteacompositionon"CompetitioninaModer
Thefiremen(brave)______wentintotheburninghouse.bravely本题考查词性的转换。观察句子可知这里应该
Theprospectsforwomenwhoarescientistsandengineersatmajorresearchu
[originaltext]W:DoyouknowAnthonyBush?M:Thatnameringsabell,butI’mn
全目赤肿的病因是()A.心脾积热 B.脾胃湿热 C.肾经虚火 D.肺
某公司因业务发展需要购入一套设备,该设备价值为20万元,使用寿命为5年,每年折旧
下列跨膜转运的方式中、不出现饱和现象的是 A.与Na+耦联的继发动转运B
有下列()情形之一的,证券公司不得申请注册登记为保荐机构。A:净资本为人民币40
某患者5年前患急性黄疸型肝炎,经治疗症状消失,肝功能恢复正常,但劳累后时有胁痛。
激情是一种A:快乐时的情绪状态 B:短时爆发的情绪状态 C:积极的情绪状态
最新回复
(
0
)