首页
登录
学历类
At first glance, there hardly seems to b
At first glance, there hardly seems to b
练习题库
2022-08-02
45
问题
At first glance, there hardly seems to be any comparison between Ravenna and Rome, but back in the 5th century, it was Ravenna that served as capital of the Western Roman Empire. In this city, Roman rulers built monuments which are famous, then and now, for their sweeping mosaics(镶嵌图案). Seven of Ravenna's eight buildings from the 5th and 6th centuries are spectacularly decorated with examples of this ancient art. “In the past, many people couldn't read or write,” says tour guide and Ravenna native Silvia Giogoli. “Mosaics were a way to explain the religion and the political situation to the people.” Visitors to Ravenna can look at pieces of art by ancient artists, listen to musicians, and learn to make their own masterpieces. Travel Tips When to Go: June—October; weather is pleasant in April and May but historic sites can get crowded with school groups. Where to Stay: Walk through historic district sites from Albergo Cappello and stay at a modern Hotel Centrale Byron. How to Get Around: Take the train from Bologna, and then walk, bike, or use taxis within the city. Where to Eat or Drink: Housed in a former movie theater, two-story Ristorante Cinema Alexander blends 1940s Hollywood flavor with homemade Emilia Romagna courses and attentive service (helpful in translating the menu). For fresh seafood, try Osteria L' Accigua and Da Buco. What to Buy: Watch the next generation of Emilia Romagna mosaic artists create contemporary and traditional pieces in local studios where modern artists use the same methods as their Byzantine forefathers. What to Read Before You Go: Ravenna in Late Antiquity, by Deborah Mauskopf Deliyannis (2010), provides a wide-ranging look at the city's art, architecture, and history.Lots of schoolchildren visit historic sites such as Ravenna in____.( )A. SeptemberB. MayC. OctoberD. June
选项
A. September
B. May
C. October
D. June
答案
B
解析
根据“When to Go”这一条建议可知,四、五月份的天气宜人,但那时的历史遗迹可能因学生团体而拥挤。故选B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/xueli/2673184.html
本试题收录于:
英语专升本题库专升本成考分类
英语专升本
专升本成考
相关试题推荐
--Hehardlyhasanythingnowadays,____?
Lastyear,somepoorpeoplehadhardly_
Atfirstglance,therehardlyseemstob
Atfirstglance,therehardlyseemstob
Atfirstglance,therehardlyseemstob
Thegirlhadhardlyrungthebell____t
Theycouldhardlybelievewhathesaid,
YouandIcouldhardlyworktogether,___
YouandIcouldhardlyworktogether,___
IpulledthehandleIcould.A.sohardly
随机试题
[originaltext]INTERVIEWER:Mrs.Sutter,isthereaneedtocontrolpopulationo
Whatmakesthemurderofsixpeopleatthetemplecatchpeople’sattention?[br]
除下列哪项外,均属于公文中的表态词?()A.敬悉 B.准予 C.应 D.
李健在生活上能细心地照顾家人,可以认为他对待工作也会认真仔细,是运用了个性的(
施工单位应当在危险性较大的分部分项工程()编制专项方案。A.施工后 B.
下列不属于银行管理流动性风险的内生动力不足之处的是()。A.保持充足的流动性是
根据《测绘地理信息业务档案管理规定》,国家重大测绘地理信息项目业务档案验收的组织
高血压合并心绞痛的患者,宜选用A.肼屈嗪 B.氢氯噻嗪 C.哌唑嗪 D.硝
关于各种药物皮试液每0.1ml的含量,不正确的是A.青霉素20~50U B.破
药物过量可出现易误判为强心苷用药未达足量的症状是A.心力衰竭 B.视力模糊或“
最新回复
(
0
)