首页
登录
学历类
Like any teenagers, the face of One Teen
Like any teenagers, the face of One Teen
题库
2022-08-02
68
问题
Like any teenagers, the face of One Teen Story is changing fast. Just a year old, the monthly magazine of short fiction for young people is getting a new editor-in-chief: Patrick Ryan, 47, the associate editor of Granta from 2009 to 2013. He left the London-based literary journal last month. Editing One Teen Story—the younger sibling(姊妹篇) of One Story magazine—will offer Ryan a chance to reach a whole new audience. “It's really the only magazine for young adult short fiction,” he says from his office in New York. “It's tremendously exciting that there are younger people out there who have subscriptions and look forward to getting these stories once a month. That form is usually only presented when it's forced upon them in schools.” Designed for readers 14 and up, One Teen Story publishes nine issues a year. Like its sibling magazine, it doesn't carry photographs or advertising. It's just exactly what it says: one story per issue. Ryan says young people are “looking for engaging reads about people whom they can identify with. It's not about having a message or positive spin(说教). It always starts on a character level, and it has to have an interesting story. If you look at the 'Twilight' characters and the 'Harry Potter' characters, they feel very contemporary.” Ryan also sees the magazine as a way to encourage talented authors. “I would love to make One Teen Story the first publication for writers who then go on and keep at
I just really love the idea that this magazine would be the starting point for somebody—would be the push to make a talented writer feel that it was worth keeping at this.”In the last paragraph, the underlined phrase “this business” means____.( )A. editing magazinesB. reading storiesC. making moneyD. writing stories
选项
A. editing magazines
B. reading stories
C. making money
D. writing stories
答案
D
解析
最后一段的主旨句为第一句,即Ryan也把One Teen Story看成鼓励有天赋的作者的一种方式。根据最后一段第二句也可得知,Ryan想要把One Teen Story办成第一种针对从事故事创作的作者的杂志。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/xueli/2673178.html
本试题收录于:
英语专升本题库专升本成考分类
英语专升本
专升本成考
相关试题推荐
Likeanyteenagers,thefaceofOneTeen
Likeanyteenagers,thefaceofOneTeen
Likeanyteenagers,thefaceofOneTeen
Likeanyteenagers,thefaceofOneTeen
MostteenagersintheUnitedStatestry
MostteenagersintheUnitedStatestry
MostteenagersintheUnitedStatestry
MostteenagersintheUnitedStatestry
随机试题
Collegesmightgainmuchmoreinformationaboutthelikelysuccessofundergr
Whichofthefollowingdoesthemanorder?[originaltext]W:Goodafternoon,Sir.
[audioFiles]audio_eusm_0107(20106)[/audioFiles]A、Acomparisonbetweenconscious
ThemayorofCountyClubHillshelpedarresttwomenWednesdaynightsuspect
下列关于悬挑式操作平台规定的说法中,不正确的是()。A.未经专项设计的临时
关于老年人肾脏改变的说法错误的是A.肾功能储备减少 B.肾单位减少 C.肾小
十九畏中畏人参的药物是A.甘草 B.五灵脂 C.莱菔子 D.益母草 E.
根据食品添加剂使用标准的分类,乳酸属于()。A.防腐剂 B.着色剂 C.抗
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
下列物质使溴水褪色的是()。A.乙醇 B.硬脂酸甘油酯 C.溴乙烷 D
最新回复
(
0
)