首页
登录
学历类
An interesting project called Blue Zones
An interesting project called Blue Zones
资格题库
2022-08-02
74
问题
An interesting project called Blue Zones is recording the lifestyle secrets of the communities with the highest concentrations of in the world. The people in the five regions in Europe, Latin America, Asia and the US that live to be 100 have a lot going for them. Genes probably play a small role, but these folks also have strong social ties, tightly-knit families and lots of opportunities to exercise. As we were examining the dietary secrets of the Blue Zones, as described in author Dan Buettner's latest book, The Blue Zones Solution, we were struck by how essential tea drinking is in these regions. In fact, Buettner' s Blue Zones Beverage Rule—a kind of guideline summarized from his 15 or so years of studying these places—is: "Drink coffee for breakfast, tea in the afternoon, wine at 5 p.m." Science has plenty to say about the healthful virtues of green tea. Researchers are most enthusiastic about the components in green tea, as well as foods like cocoa. Why might they help so many Okinawans in Japan break 100? Some components in green tea can lower the risk of stroke, heart disease and several cancers. One review study also found that drinking green tea can slightly improve metabolism(新陈代谢). If you find yourself on the island of Ikaria, the Greek Blue Zone in the middle of the Aegean, you won't be offered any tea made with tea leaves. Instead, Ikarians typically make their daily cup of tea with just one fresh herb that they have picked themselves that day—either rosemary, wild sage, oregano, marjoram, mint or dandelion, all plants that may have anti-inflammatory(消炎的)properties, which may help lower blood pressure. This could explain Ikaria's very low dementia(痴呆)rate, since high blood pressure is a risk factor for the disease.According to Paragraph 3, what is the recommended time for tea drinking?( )A. In the morning.B. Any time of a day.C. In the early evening.D. In the afternoon.
选项
A. In the morning.
B. Any time of a day.
C. In the early evening.
D. In the afternoon.
答案
D
解析
由第三段最后一句中的“tea in the afternoon”可知,喝茶的建议时间是下午,故选D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/xueli/2673019.html
本试题收录于:
英语专升本题库专升本成考分类
英语专升本
专升本成考
相关试题推荐
Therearemanyinterestingnewsitemsin
Therearemanyinterestingnewsitemsin
Therearemanyinterestingnewsitemsin
AninterestingprojectcalledBlueZones
AninterestingprojectcalledBlueZones
AninterestingprojectcalledBlueZones
HarryPouteristhemostinterestingboo
"SeasameStreet"hasbeencalled".thel
"SeasameStreet"hasbeencalled"thelonge
"SeasameStreet"hasbeencalled"thelonge
随机试题
GeorgeWashington______.A、alwayswillandalwayshasbeenanAmericanheroB、alw
Forthispartyouareallowed30minutestowriteacompositionofnolessthan
Itmaybetoocoldtoventureoutside,butthatdoesn’tmeanyouneedtoput
[originaltext] Thewaytocomplainistoactbusinesslikeandimportant.(20)
唐代是书法艺术的鼎盛时代,下列都属于唐代的楷书名家是()。A.颜真卿,柳公权
客户端交易处理性能指标是一类重要的负载压力测试指标,以下不属于客户端交易处理性能
能够作为解偶联剂的物质是A.CO B. C. D.二硝基苯酚 E.抗霉素
根据《合同法》,下列变更中属于新要约的是( )的变更。A.要约确认方式 B.
阅读案例,并回答问题。 下面是某教师关于动量概念的教学。 教师:前面几章我们
Eveninahighlymodernizedcountry,manu
最新回复
(
0
)