首页
登录
学历类
Debate is a valuable way to practise com
Debate is a valuable way to practise com
练习题库
2022-08-02
77
问题
Debate is a valuable way to practise communicating. It can also bring long-lasting rewards, especially for people working with Western businesses. The main activity of debate is presenting one's opinion and supporting it with evidence, such as statistics or facts. It is a way of persuasive communication. Charles Lebeau helped create the "Discover Debate" method. He says debate is important to understanding how people communicate in Western business. Successful debaters learn how to give their opinion, reasons and support. "What we are trying to do is to develop a kind of thinking or approach to discussion and how to interact(交流)with someone else's opinion, rather than brush their opinion aside." Debate skills are also important in selling a product, he says. In that situation, the judges are the customers. "So on Monday, for example, one company may come in and present their case to the customer and they'll make as strong a case as they can. On Tuesday, the next day, another company will come in and present their case to the customer. Usually the party that can present the strongest case wins." Debate also strengthens critical thinking. In other words, it helps students learn to ask questions and try to understand someone's reasons and evidence. Mr. Lebeau points out that successful debaters learn to listen carefully to what other people are saying. Then, they look for the weak points in someone else's opinion or argument. He says debate teaches a systematic way of questioning. Successful debaters also learn to think from someone else's point of view. Mr. Lebeau says debate can help broaden the mind. "There's an expression in English: don't criticize another person before you have walked in their shoes. I think the wonderful thing about debate is, it puts us in another person's shoes."What does the underlined word "case" in Paragraph 3 refer to?( )A. Container.B. Evidence.C. Problem.D. Product.
选项
A. Container.
B. Evidence.
C. Problem.
D. Product.
答案
A
解析
第三段第一句指出“辩论对于销售产品来说也十分重要”,所以接下来举的例子应与推销产品相关,由此可推测,case一词指的是某种具体产品,即“箱子”,故选A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/xueli/2673004.html
本试题收录于:
英语专升本题库专升本成考分类
英语专升本
专升本成考
相关试题推荐
Debateisavaluablewaytopractisecom
Debateisavaluablewaytopractisecom
Debateisavaluablewaytopractisecom
Debateisavaluablewaytopractisecom
随机试题
(1)WhenMaggiewasgonetosleep,Stephen,wearytoowithhisunaccustomeda
Shefound______ratherdifficulttocooperatewithJane.A、itisB、thatC、heisD、
GeorgeWilliams,oneofScottsdale’slastremainingcowboys,hasbeenraisin
在提高病人生存质量的护理活动中的生理领域包括哪些具体内容?
个人净资产的数量越大,资产结构越合理。
A. B. C. D.
根据行为对社会产生的积极或消极作用,可以将人类行为分为:A.亲社会行为和反社会行
简述中共第六次全国代表大会的历史功绩。
下列选项中,(??)可以视为年金的形式。A.每个月固定从社保部门领取的养老金
P公司2×20年10月1日取得S公司80%股份,能够控制S公司的生产经营决策。2
最新回复
(
0
)