首页
登录
学历类
It seems so natural to put up an umbrell
It seems so natural to put up an umbrell
题库
2022-08-02
70
问题
It seems so natural to put up an umbrella to keep the water off when it rains.But actually the?umbrella was not invented as protection against rain.Its first use was as a shade against the sun!Nobody knows who first invented it,but the umbrella was used in very ancient times.Probably?the first to use it were the Chinese,as early as the eleventh century B.C.We know that the umbrella was used in ancient Egypt and Babylon as a sunshade.And there?was a strange thing connected with its use:it became a symbol of honour and authority.In the Far?East in ancient times the umbrella was allowed to be used only by royalty or by those in high office.In Europe,the Greeks were the first to use the umbrella as a sunshade.And the umbrella was?in common use in ancient Greece.But it is believed that the first persons in Europe to use the?umbrella as protection against the rain were the ancient Romans.During the Middle Ages,the use of the umbrella practically disappeared.Then it appeared?again in Italy in the late sixteenth century.And again it was considered a symbol of power and authority.By 1680,the umbrella appeared in France,and later on in England.By the eighteenth century,the umbrella was used against rain throughout most of Europe.Umbrellas have not changed much in style during all this time,though they have become much lighter in weight.It wasn′t until the twentieth century that women′s umbrellas began to be made,in a whole variety of colours.Which of the following statements is NOT true about the umbrella?A.No one exactly knows who was the inventor of the umbrella.B.The umbrella was first invented to be used as protection against the sun.C.The umbrella changed much in style in the eighteenth century.D.In Europe the Greeks were the first to use the umbrella as a sunshade.
选项
A.No one exactly knows who was the inventor of the umbrella.
B.The umbrella was first invented to be used as protection against the sun.
C.The umbrella changed much in style in the eighteenth century.
D.In Europe the Greeks were the first to use the umbrella as a sunshade.
答案
C
解析
【考情点拨】事实细节题。【应试指导】文章最后一段指出,18世纪的雨伞除了重量有所减轻之外,形状的变化并不大。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/xueli/2672681.html
本试题收录于:
英语专升本题库专升本成考分类
英语专升本
专升本成考
相关试题推荐
Naturalgascanserveasan______tocoal
C在C选项中a发[?],在其余选项中均发[ei]。nature自然;name名字;natural本质的;nation民族。
Itseemssonaturaltoputupanumbrell
Itseemssonaturaltoputupanumbrell
You′dbettertakeanumbrellawithyou__
Tousitseemssonaturaltoputupanu
Tousitseemssonaturaltoputupanu
Tousitseemssonaturaltoputupanu
Tousitseemssonaturaltoputupanu
Weareusingupournaturalresourcesto
随机试题
Naturallanguageinterfacesenabletheusertocommunicatewiththecomputer
OntheImportanceofBeingGratefulForthispart,youareallowed30minut
Despiteacoolingoftheeconomy,hightechnologycompaniesarestillcrying
偏瘫患者侧向移动训练不包括A.先将健侧足伸到患侧足下 B.用健侧腿抬起患侧腿向
达到阿托品化后患者仍出现面部、四肢抽搐,进一步治疗应为A.加大阿托品用量 B.
运输通道形成后的作用主要表现在( )。A.促进运输网络结构的合理化 B.促进
封闭经济是一种“自给自足”的体制。军事上的“封闭经济”指()。A.一个国家在没有
共用题干 一般资料:求助者,男性,46岁,会计。案例介绍:求助者半年前调入某单
下列设计变更中,属于水利工程施工组织设计重大设计变更的有()。A.主要料场场地
财务会计报告是由企业根据经过审核的会计凭证编制的。()
最新回复
(
0
)