首页
登录
学历类
Scotland provides superb opportunities t
Scotland provides superb opportunities t
最全题库
2022-08-02
86
问题
Scotland provides superb opportunities to enjoy wild and grand scenery which is even more impressive than the postcards suggest.It also offers towns and cities with a rich cultural life,a good mix of accommodation and places to eat and drink.Friendly and welcoming,it is an interesting and colorful all-season destination,where landscapes and the environment,sport and leisure pursuits,heritage and history,culture and cuisine are all part of a rewarding experience.The best reason for choosing to go on holiday to Scotland is:one of the last places inside the crowded and frenetic European Union where it is possible to be alone isolated countryside.This is not to say that Scotland,like everywhere else,does not have its tourist traps,its crowded roads or its popular beauty spots.But it is relatively easy to escape from them.It would be a mistake to think that Scotland is merely an extension of England.Indeed,no attitude is capable of causing greater offence to the Scots.They successfully resisted English attempts at domination for seven hundred years,and many differences between the two countries persist.Scotland's history,embodied in its castles,battlefields,and ancient links with France,Flanders and Scandinavia,is special.In Scotland,tourists__.A.are always alone in the countryB.can easily get away from crowds and trafficC.get trapped in popular beauty spotsD.can be lost in such countryside
选项
A.are always alone in the country
B.can easily get away from crowds and traffic
C.get trapped in popular beauty spots
D.can be lost in such countryside
答案
B
解析
第二段,主要说苏格兰是一个闹中取静的好地方。游客在这样的地方不会总是独处,也不会深陷美景不能自拔,而是能很容易地在这些热闹的场景中取得宁静。选项D没有提及。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/xueli/2672480.html
本试题收录于:
英语专升本题库专升本成考分类
英语专升本
专升本成考
相关试题推荐
Scotlandprovidessuperbopportunitiest
Scotlandprovidessuperbopportunitiest
Scotlandprovidessuperbopportunitiest
Scotlandprovidessuperbopportunitiest
TotravelfromEnglandtoScotlandyou__
Thispassageprovidesuswith_______.A.a
随机试题
Teachingwasthefirstprofessionopentowomensoonafter1800.[br]OberlinCo
WhatisthefindingofHarvardUniversity’sstudy?[br][originaltext]Astu
Inhertime,IsadoraDuncanwas______todayaliberatedwoman.A、callingwhatwe
Avianinfluenza(禽流感),or"birdflu",isaninfectiousdiseaseofanimalswa
[originaltext]Naturaldisastersaffectpeopleatalllevels.(20)Theexperienc
存在胃癌根治手术中潜在危险因素下列哪项不正确A、麻醉方法及药物 B、手术创伤和
证券投资组合管理的基本步骤是( )。A.确定证券投资政策→进行证券投资分析→构
一般资料:求助者,女性,38岁,公司职员。 案例介绍:求助者与丈夫相识时虽然知
符合下列()条件的时候可以自行租售。(1)大型房地产开发公司(2)房地产市场高涨
依据《劳动法》的规定,下列企业对女职工和未成年工的工作安排,符合规定的是()。
最新回复
(
0
)