首页
登录
学历类
Interact use appears to cause a drop in
Interact use appears to cause a drop in
最全题库
2022-08-02
92
问题
Interact use appears to cause a drop in psychological health, according to research at Carnegie Mellon University.Even people who spent just a few hours a week on the Internet experienced more bad feelings and loneliness than those who was online less frequently, the two-year study showed. Researchers are puzzling over the results, which were completely contrary to their expectations. They expected that the Internet would prove socially healthier than television, since the Net allows users to choose their information and to communicate with others.The fact that Internet use reduces time available for family and friends may account for the drop in psychological health, researchers hypothesized(推测).Faceless, bodiless “virtual”(虚的)communication may be less psychologically satisfying than actual conversation, and the relationships formed through it may be shallower. Another possibility is that exposure to the wider world through the Net makes users less satisfied with their lives.“But it's important to remember this is not about the technology, it's about how it is used,” says psychologist Christine Riley of Intel, one of the study's sponsors(发起人). “It really points to the need for considering social factors in terms of how you design applications and services for technology.”Which is not true according to the passage?( )A. The Internet allows users to choose their information and to communicate with others. B. Internet communication may be less psychologically satisfying than actual conversation. C. Undeveloped Internet technology causes the drop in psychological health. D. The wider world through the Internet makes users less satisfied with their lives.
选项
A. The Internet allows users to choose their information and to communicate with others.
B. Internet communication may be less psychologically satisfying than actual conversation.
C. Undeveloped Internet technology causes the drop in psychological health.
D. The wider world through the Internet makes users less satisfied with their lives.
答案
C
解析
对照原文,只有选项C没有被提及,其他三项在原文中都可找到。A项源自第二段最后一句,B项与第三段第二句相对应,D项源自第三段最后一句。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/xueli/2664879.html
本试题收录于:
高起本和高起专英语题库高起本高起专成考分类
高起本和高起专英语
高起本高起专成考
相关试题推荐
Interactuseappearstocauseadropin
Interactuseappearstocauseadropin
Interactuseappearstocauseadropin
Interactuseappearstocauseadropin
随机试题
December25thisChristmasDay.ManyAmericansarebusywithChristmasandt
Theworld’sfirstinstitutionofitskindwasfoundedin1753,basedonthe
[img]2012q2/ct_eyyjsdz2006a_eyyjsdreadd_0706_20121[/img]Brightcolorsstir
Fearoffailurecannegativelyaffectpeopleinmanywaysandcausethemto
A.氨的毒性增加 B.氨的生成增加 C.氨的吸收增加 D.组织对氨的敏感性
A.妊娠禁用药B.妊娠忌用药C.妊娠慎用药D.妇科禁用药E.产科忌用药毒性较强或
根据下列资料回答问题。 2008年1至3月份,福建沿海地区与台湾地区海上客运直
从给出的几句话中选出有多余成分的一句。()A.中华民族之所以能够绵延五千年而
下列选项中,不属于城镇规划实施管理的“一书两证”制度的是()。A.核发选址
下列行中,属于危害网络信息安全的是()。A.盗接邻居电话线路 B.使用复制的电
最新回复
(
0
)