首页
登录
学历类
Not many years ago, a wealthy and rather
Not many years ago, a wealthy and rather
免费题库
2022-08-02
98
问题
Not many years ago, a wealthy and rather strange old man named Johnson lived alone in a village in the south of England. He had made a lot of money in trading with foreign countries When he was seventy-five, he gave 1200 to the village school to buy land and equipment for a children’s playground As a result of his kindness, many people came to visit him. Among them was newspaperman. During their talk, Johnson remarked that he was seventy-five and expected to live to be a hundred. The newspaperman asked him how he managed to be healthy at seventy-five. Johnson had a sense of humour(幽默). He liked whisky(威士忌酒) and drank some each day. “I have an injection(注射) in my neck each evening,” he told the newspaperman, thinking of his evening glass of whisky The newspaperman did not understand what Johnson meant. In his newspaper he report that Johnson was seventy-five and had a daily injection in his neck. Within a week Johnson received thousands of letters from all over Britain, asking him for the secret of his daily injectionWhat did many people write to Johnson for?. ( )A. To find out what kind of whisky he had. B. To find out how to live longer. C. To find out how to become wealthy. D. To find out in which part of the neck to have an injection.
选项
A. To find out what kind of whisky he had.
B. To find out how to live longer.
C. To find out how to become wealthy.
D. To find out in which part of the neck to have an injection.
答案
B
解析
根据文章最后一段,很多人写信来寻问Johnson每天注射的是什么,目的还是为了活得长久,故B答案更全面。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/xueli/2664566.html
本试题收录于:
高起本和高起专英语题库高起本高起专成考分类
高起本和高起专英语
高起本高起专成考
相关试题推荐
Mr.Smithwasawealthyindustrialist,b
Mr.Smithwasawealthyindustrialist,b
Mr.Smithwasawealthyindustrialist,but
Mr.Smithwasawealthyindustrialist,but
Mr.Smithwasawealthyindustrialist,but
I'msureyou'drathershewenttoschool
Notmanyyearsago,awealthyandrather
Notmanyyearsago,awealthyandrather
Notmanyyearsago,awealthyandrather
Notmanyyearsago,awealthyandrather
随机试题
ThecityofLondon,_________repeatedlybetween1940and1941,lostmanyofits
在中国,交通安全是一个难题。据公安部(theMinistryofPublicSecurity)统计,去年有6.2万人死于交通事故。最近出台的新交
GermanyintheworldA—ForeignpolicyB—Externalsecuri
ExaminationshavealongerhistoryinChinathaninanyothercountry,yetitis
患者,45岁,1个月来发现左上腹部包块,查体脾于肋下5cm,化验Hb170g/L
将药粉制成直径0.5~1mm大小丸粒的过程称为A:成型B:盖面C:起模D:
有1元、2元、5元的人民币50张,面值共计116元。已知1元的人民币比2元的多2
某50m商业建筑,顶层设多个商务会议厅。对商务会议厅的检查结果如下:①最大会
从20世纪80年代起,我国的经济区划分为东、中、南三个地区。( )
()考虑了资金的时间价值因素。A:动态指标 B:静态指标 C:盈利能力指标
最新回复
(
0
)