首页
登录
学历类
A young woman rode with her new husband
A young woman rode with her new husband
练习题库
2022-08-02
113
问题
A young woman rode with her new husband in a wagon(四轮马车).They came to a log cabin (小木屋).The man shouted and a little boy came running out of the cabin.Sarah, the young woman, got down from the wagon, opened wide her arms and held the boy close. "Hello, Abe Lincoln," she said."I think we'll be good friends." The new mother with the smiling face went to work at once.She washed Abe and his sister and tidied(弄整齐) their hair.And that night she threw away the boy's mattress(床垫) of leaves and gave him a soft mattress and enough blankets to keep him warm at night. Sarah wove cloth and made new shirts for Abe.She made him new deerskin trousers and even deerskin shoes. Maybe, if she hadn' t come to the cabin, he wouldn' t have lived to be a man.When Abe' s father told him not to go to school any more and help on the farm, Sarah took Abe' s part against his father.Abe would rather read than eat, and when his father told him to stop, Sarah said, " Let the boy read." In 1530 the day came when Abe would leave home to work in New Salem.For the last time she had taken Abe's part against his father.For the last time she had kept the cabin quiet so that Abe could read. More than twenty years later,when Abe,whohad then become famous,was going to make a speech in a nearby town, Sarah went there just to watch him.In the crowd she tried to make herself small, but he saw her, and in front of everybody, got out of his carriage and went over and put his arms around her and kissed her.Yes, that was her Abe. "He loved me truly," she said later. If Sarah hadn' t come to the cabin,_______A.Abe' s father wouldn' t have told him not to go to schoolB.Abe wouldn' t have helped his father on the farmC.Abe wouldn' t have had so much time to readD.Abe' s father wouldn' t have told him to stop reading
选项
A.Abe' s father wouldn' t have told him not to go to school
B.Abe wouldn' t have helped his father on the farm
C.Abe wouldn' t have had so much time to read
D.Abe' s father wouldn' t have told him to stop reading
答案
C
解析
事实细节题。从第五段可知,Abe的父亲反对他读书,但是Sarah来到之后,坚持让Abe读书。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/xueli/2664017.html
本试题收录于:
高起本和高起专英语题库高起本高起专成考分类
高起本和高起专英语
高起本高起专成考
相关试题推荐
Mrs.Smithpersuadedherhusband_______
Mrs.Smithpersuadedherhusband_______
Ayoungwomanrodewithhernewhusband
Ayoungwomanrodewithhernewhusband
Ayoungwomanrodewithhernewhusband
Ayoungwomanrodewithhernewhusband
Ayoungwomanrodewithhernewhusband
Ayoungwomanrodewithhernewhusband
Ayoungwomanrodewithhernewhusband
Mrs.Edwards’shusbandtriedto________.A
随机试题
【B1】[br]【B9】[audioFiles]audio_eusm_0028(201012)[/audioFiles]Thehugediversit
机体进行功能活动所消耗的能量,最终不转化为体热的是:()A.血液运动 B.
为了保证编制房地产价格指数的科学系和可靠性,在选择调查单位时应遵循的基本原则,下
教学《爱莲说》时,为了引导学生掌握“托物言志”的写作手法,教师列举应用该手法的其
与其他风险管理策略相比,风险控制策略最突出的特征是()。A.降低风险本身,
鹿茸是鹿科动物梅花鹿或马鹿的A.已骨化的角B.雌鹿未骨化密生茸毛的幼角C.雄鹿未
患者,男性,66岁,于1小时前突发胸闷,伴胸痛,位于心前区,且呈进行性加重,心悸
乳剂受外界因素及微生物作用,使体系中油相或乳化剂发生变质的现象称为A.分层 B
(2016年真题)药物通过扩散、溶蚀作用而缓释的是( )。A.膜控包衣型 B
WHO推荐捷径调查年龄组不包括( )。A.5岁 B.35~44岁 C.45
最新回复
(
0
)