首页
登录
学历类
Enough sleep is important to health. The
Enough sleep is important to health. The
练习题库
2022-08-02
77
问题
Enough sleep is important to health. The amount of sleep(21)depends on the age of the per-son and the conditions in which sleep(22). The young may need more sleep than the old, but generally eight hours are enough for the health of grown-ups. Some can(23)with less than this amount but(24)may need more. Every person knows his own need. It is then a matter of how to(25)it. Sleep should always be enough to make one relaxed(松弛)and ready for(26)work. Fresh air is( 27)to sound sleep(酣睡). It is not without reason for some people to(28)that it is practical to sleep in the open air.(29)a person can keep himself warm, out-of-door sleeping probably gives the body(30)complete relaxation. Ability to sleep is largely a habit. The conditions referred to only lead to sleep. Out-of-door( 31),a good habit of regular drinking and the avoidance of late eating and(32)are all helpful to sound sleep. Such factors are largely within the control of any person. A bath at(33), neither hot nor cold but of(34)temperature, may be helpful to sleep. Sleeping pills should never be taken except when suggested by(35). 第(26)题选A.hardB.his ownC.a day' sD.good
选项
A.hard
B.his own
C.a day' s
D.good
答案
C
解析
根据上句“充分的睡眠使人松弛”可知,本句意思为“准备应付一天的工作”,用aday’s,而A项“困难的”;B项“他自己的”;D项“好的”,都不符合句意。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/xueli/2663873.html
本试题收录于:
高起本和高起专英语题库高起本高起专成考分类
高起本和高起专英语
高起本高起专成考
相关试题推荐
Teachersaresomeofthemostimportant
Teachersaresomeofthemostimportant
Teachersaresomeofthemostimportant
Teachersaresomeofthemostimportant
Teachersaresomeofthemostimportant
Teachersaresomeofthemostimportant
Teachersaresomeofthemostimportant
Teachersaresomeofthemostimportant
Teachersaresomeofthemostimportant
Enoughsleepisimportanttohealth.The
随机试题
JohnO’Connellrecommendsthatwe______toanewanti-virussoftwarepackage.A、d
SummaryListentothepassage.Forquestions26~30,completethenotesusingno
TheminimummeaningfulunitatthegrammaticallevelofEnglishisknownasA、wor
NelsonMandelawasstillinjailwhenthefirststreetwasnamed【C1】______
OurFutureinSpace:ItHasAlreadyBegun!Weareallspace
知之者不如好者,好知者不如乐知者,你怎么看?
()是反映债券违约风险的重要指标。A.标准普尔 B.采购经理人指数 C
物体由于周边环境反光的影响,而发生的色彩细微变化,这种现象是指()。A.条件
甲市某公司与乙市某公司在丙市签订了一份购销合同,约定合同于丁市履行。合同中的仲裁
患者颏部被钝器打击后,出现双侧后牙早接触,前牙开,双侧颞下颌关节区肿胀疼痛,最合
最新回复
(
0
)