首页
登录
从业资格
Passage2 Merchant and passenger ships a
Passage2 Merchant and passenger ships a
免费题库
2022-08-02
34
问题
Passage2Merchant and passenger ships are generally required to have a life preserver for every person aboard and in many cases,a certain percentage of smaller sizes for children.According to United States requirements,life preservers must design,reversible capable of being quickly adjusted to fit the uninitiated individual,and must be so designed as to support the wearer in the water in an upright or slightly backward position.Sufficient buoyancy(浮力)to support the wearer should be retained by the life preserver after 48 hours in the water,and it should be reliable even after long period of storage.Thus it should be made of materials resistant to sunlight,gasoline,and oils,and it should be not easily set on fire.The position in which the life preserver will support a person who jumps or falls into the water is most important,as is its tendency to turn the wearer in the water from a face-down position to an upright or slightly backward position,with his face clear of the water,even when the wearer is exhausted or unconscious.The method of adjustment to the body should be simple,and self-evident to uninitiated persons even in the dark under the confused conditions,which follow a disaster.Thus,the life be reversible that it is nearly impossible to get it on wrong.Catches,straps,and ties should be kept to a minimum.In addition,the life preserver must be adjustable to the wide variety of shapes and sizes of wearers,since this greatly affects the position of floating and the self-righting qualities.A suitable life also be comfortable to wear at all times,in and out of the water,not so heavy as to encourage to take it off on shipboard while the ship is in danger,nor so burdensome that it hinders a person in the water while trying to swim.What would happen if a person were supported by the life preserver in a wrong position ( )A.The waves would move him backwards.B.The water would choke him.C.He would immediately sink to the bottom.D.He would be exhausted or unconscious.
选项
A.The waves would move him backwards.
B.The water would choke him.
C.He would immediately sink to the bottom.
D.He would be exhausted or unconscious.
答案
D
解析
如果一个人没有正确使用救生衣,就会发生什么 细节辨别题。第三段第一句后半句中a face-down position和本题中的in a wrong position相对应。因此选项D“他可能太累了或者是已经失去知觉”是正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/congyezige/807896.html
本试题收录于:
银行招聘综合知识题库银行招聘考试分类
银行招聘综合知识
银行招聘考试
相关试题推荐
Passage2 Merchantandpassengershipsa
Passage2 Merchantandpassengershipsa
Passage2 Merchantandpassengershipsa
Passage2 Merchantandpassengershipsa
Passage2 Merchantandpassengershipsa
Passengersshouldpossessboardingpass,
随机试题
Friendsplayanimportantroleinourlives,andalthoughwemaytakefriend
WhentoBuyYourChildaCellphoneDavidPogerhadplann
对冲基金通常是指不受监管的组合投资计划,其出资人人数一般在()人以下,而且对投资者有着很高的资金实力要求。A、400B、300C、200D、10
[originaltext]M:InthisepisodeofMoneyTalks,ourguestisMollySanders,a
在数字基带传输系统中,以下不能消除码间干扰系统传输特性为()A.理想低通特
以下选项中属于单相满管流的流动方式的是()。A.凝水靠水泵动力或势能差,充满
女性,50岁,既往无高血压及糖尿病病史,间断凌晨4时左右发作胸痛,每次20~30
下列资本工具中,()属于商业银行的二级资本。A.优先股及其溢价 B.一般风险
2×20年甲公司有关待执行合同的资料如下:2×20年10月甲公司与乙公司签订合同
根据税收征收管理法律制度的规定,在对纳税人进行纳税信用评级时,满足一定条件的不能
最新回复
(
0
)