首页
登录
从业资格
Recently,Xiangning started to communicat
Recently,Xiangning started to communicat
考试题库
2022-08-02
83
问题
Recently,Xiangning started to communicate with Mike,the contact person of Monsell.One day.Mike received an e-mail from Sophia Jones.She wrote an e-mail to Mike who is the contact person of Monsell.Sophia Jones asked some information about Registered Education Savings Plan of Monsell.Read the e-mails.A word or phrase is missing in some of the sentences.Four answer choices are given below each of the sentences.Select the best answer to complete the text.Then select the right answer.
Dear Mike,I am one of those concerned mothers who believe that education is the key [1] our children’s future.But as far as I know, it’s costly-currently as much as $60,000 for a four year degree at a Canadian university. My daughter Alisa has just got [2] to the University of Toronto.On one hand, I am thrilled at this great news, while on the other hand, I am a little bit worried [3] our moderate financial status.As a result, I write this to ask for suggestions on ways to maximize our education savings. How many options do I have and how do they work I really appreciate and look forward to your early reply.Yours sincerely,Sophia Jones
Mrs. Jones,Firstly, please send my sincere congratulations to Alisa for getting into the University of Toronto. As far as I can see, our Registered Education Savings Plan(RESP) is the [4] way to help you maximize your education savings. Tax-sheltered investment growth and eligibility for government grants can make a big contribution to your child’s future. This plan consists of the [5] plan and the family plan. The former is to open an RESP for an individual child, while with a family plan you can name one or more children as beneficiaries.Attached is a brochure on RESP. Please feel free to write to me if any further information is needed.[3]A.thanks toB.asC.according toD.due to
选项
A.thanks to
B.as
C.according to
D.due to
答案
D
解析
本题考查的是细节理解。
【关键词 worried ______ our moderate financial status
【主题句】I am a little bit worried ______ our moderate financial status.我对我们并不宽裕的的经济状况有一点担心。
【解析】本题的问题是“我对我们并不宽裕的的经济状况有一点担心。”本题考查的是对……担心,担心的内容是financial status。常见搭配是be worried about……,但这里主要是考虑后面的内容,由于经济不宽裕而担心。A选项“多亏”,一般接正面的原因。B选项作介词是“如同,当作”,不符合题意。C选项“根据”,中性。D选项“由于,归因于”,常接表示负面的原因,符合题意。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/congyezige/807398.html
本试题收录于:
银行招聘综合知识题库银行招聘考试分类
银行招聘综合知识
银行招聘考试
相关试题推荐
( )toplayinggamesrecently,heiseasy
Passage7 Ifyou'veeverstartedasent
Passage7 Ifyou'veeverstartedasent
Passage7 Ifyou'veeverstartedasent
Passage7 Ifyou'veeverstartedasent
Passage7 Ifyou'veeverstartedasent
Recently,Xiangningstartedtocommunicat
Recently,Xiangningstartedtocommunicat
Recently,Xiangningstartedtocommunicat
Recently,Xiangningstartedtocommunicat
随机试题
WhatisthemainadvantageforJoan’scareer,ifherincreasedsalescontinue?
Whatisthesourceofthisextremeself-confidencefoundinalmostalloptim
[originaltext]Investmentinthepublicsector,suchaselectricity,irrigat
某工人在工资率为每小时10美元的时候每周挣400美元,每小时15美元的时候每周挣
A.光感受器的内、外节组成 B.邻近的光感受器和Muller细胞的接合处形成
母体和胎儿体内的药物通过胎盘转运进入对方体内的过程称为A.主动转运B.被动转运C
A.7B.12C.2D.4
公路货运普遍采用的运价形式是()。 A.整车货物运价 B.协议运价 C.长
建设单位应当自领取施工许可证之日起()个月内开工,因故不能按期开工的,应当向发
根据《标准施工招标文件》合同条款规定,下列各种情况中,可以合理补偿承包人索赔费用
最新回复
(
0
)