首页
登录
从业资格
When it comes to friends, I desire those
When it comes to friends, I desire those
免费题库
2022-08-02
34
问题
When it comes to friends, I desire those who will share my happiness, who possess wings of their own and who will fly with me. I seek friends whose qualities illuminate me and train me up for love. It is for these people that I reserve the glowing hours, too good not to share. When I was in the eighth grade, I had a friend. We were shy and "too serious" about our stud- ies when it was becoming fashionable with our classmates to learn acceptable social behaviors. We said little at school, but she would come to my house and we would sit down with pencils and paper, and one of us would say:"Let's start with a train whistle today." We would sit quietly together and write separate poems or stories that grew out of a train whistle. Then we would read them aloud. At the end of that school year, we were changing into social creatures and the stories and poems stopped. When I lived for a time in London, I had a friend, he was in despair and I was in despair. But our friendship was based on the idea in each of us that we would be sorry later if we did not explore this great city because we had felt bad at the time. We met every Sunday for five weeks and found many excellent things. We walked until our despairs disappeared and then we parted. We gave London to each other. For almost four years I have had remarkable friend whose imagination illuminates mine. We write long letters in which we often discover our strangest selves. Each of us appears, sometimes in ~ a funny way, in the other's dreams. She and I agree that, at certain times, we seem to be parts of the same mind. In my most interesting moments, I often think : "Yes, I must tell..." We have never met. It is such comforting companions I wish to keep. One bright hour with their kind is worth more to me than the lifetime services of a psychologist,who will only fill up the healing silence necessary to those darkest moments in which I would rather be my own best friend. In paragraph 3, "We gave London to each other" probably means__________.A. our exploration of London was a memorable gift to both of usB. we were unwilling to tear ourselves away from LondonC. our unpleasant feeling about London disappearedD. we parted with each other in London
选项
A. our exploration of London was a memorable gift to both of us
B. we were unwilling to tear ourselves away from London
C. our unpleasant feeling about London disappeared
D. we parted with each other in London
答案
A
解析
此题暂无解析考查推断和理解引申意义的能力。从第三段第二句可以看出,他们持有同样的看法。如果他们不走遍(explore)整个伦敦城,他们就不会开心。从本段的最后一句看出,他们不停地在这座城市里散步,直到他们的失望感消失,才各自离开。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/congyezige/797558.html
本试题收录于:
银行招聘职业能力测验题库银行招聘考试分类
银行招聘职业能力测验
银行招聘考试
相关试题推荐
Hekeptintouchtohisoldfriends.A.k
Whenitcomestofriends,Idesirethose
Whenitcomestofriends,Idesirethose
Whenitcomestofriends,Idesirethose
Whenitcomestofriends,Idesirethose
Whenitcomestofriends,Idesirethose
Wecanunderstandyourstrongdesire___
Friendsmightnotbealwaystrust-worthy
随机试题
Thereasonthehillswerenaturalplacesforplantingfruittreeswassincether
Thefollowingisadisclaimer(免责声明).Afterreadingit,youarerequiredtocomp
Forthispart,youareallowed30minutestowriteanessaycommentingonth
Thisholidayseason,thereareplentyofadsthatplayupthesameoldnarra
常见的数字内容资源语义信息组织方法包括()等。A.代码组织法 B.时序组
下列中国传统名茶为绿茶有( )。A.西湖龙井茶 B.太湖碧螺春茶 C.君山
甲股份有限公司是一家上市公司,如果公司发现某监事实施了一些违规行为,欲罢免该监事
患者,女性,31岁。甲状腺手术后。医嘱给予头孢唑啉钠静脉注射。护士行皮试后结果为
2020年,我国粮食种植面积11677万公顷,比上年增加70万公顷。其中,稻谷种
光华公司总经理认为,对管理人员评价的核心应放在行为管理,而不仅是考察指标完成了多
最新回复
(
0
)