首页
登录
从业资格
根据下列内容,回答186-190题。 Five years ago, Davi
根据下列内容,回答186-190题。 Five years ago, Davi
最全题库
2022-08-02
100
问题
根据下列内容,回答186-190题。Five years ago, David Smith wore an expensive suit to work every day."1 was a clothes ad-dict," he jokes,"I used to carry a fresh suit to work with me so I could change if my clothes gotwrinkled." Today David wears casual clothes--khaki pants and a sports shirt--to the office. Hehardly ever wears a necktie."I'm working harder than ever," David says,"and I need to feelcomfortable."More and more companies are allowing their office workers to wear casual clothes to work. Inthe United States, the changes from formal to casual office wear have been slow. In the early1990s, many companies allowed their workers to wear casual clothes on Friday (but only on Fri-day). This became known as "dress-down Friday" or "casual Friday". "What started out as an ex-tra one-day-a-week benefit for workers has really become an everyday thing." said business adviserMaisly Jones.Why have so many companies started allowing their workers to wear casual clothes? One rea-son is that it' s easier for a company to attract new workers if it has a casual dress code. "A lot of youngpeople don't want to dress up for work," says the owner of a software company, "so it's hardto hire people if you have a conservative dress code." Another reason is that people seem happierand more productive when they are wearing comfortable clothes. In a study made by Levi Straussand Company,85 percent of employers said that casual dress has a side effect on work. Supportersof casual office wear also say that a casual dress code helps them save money. "Suits are expensive,if you have to wear one every day," one person said,"For the same amount of money, you can buya lot more casual clothes."David Smith refers to himself as having been "a clothes addict" because___________.A.he often wore khaki pants and a sports shirtB.he couldn't stand a clean appearanceC.he wanted his clothes to look tidy and clean all the timeD.he didn't want to spend much money on clothes
选项
A.he often wore khaki pants and a sports shirt
B.he couldn't stand a clean appearance
C.he wanted his clothes to look tidy and clean all the time
D.he didn't want to spend much money on clothes
答案
C
解析
由文章第一段第二句话“I used to carry a fresh suit to work with me so I could change if mv clothes got winkled”可知,Smith经常带着一套干净的衣服,如果他穿着的衣服皱的话就可以换一下。可以推出.他喜欢自己的衣服一直看起来是干净和整齐的。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/congyezige/796456.html
本试题收录于:
银行招聘职业能力测验题库银行招聘考试分类
银行招聘职业能力测验
银行招聘考试
相关试题推荐
贷款管理的主要内容有()。A.贷款期限结构管理 B.对内部人员的贷款予以限制
根据《巴塞尔协议》的规定,以下属于商业银行核心资本的是()。A.中期优先股
下列哪种结算工具适用于同城或异地企业单位根据购销合同先发货后延期付款的结算?()
法的适用是指()。A.国家司法机关根据法定职权和法定程序,具体应用法律处理案件
中国人民银行根据执行货币政策和维护金融稳定的需要,可以建议国务院银行业监督管理机
()是马克思主义哲学的建构原则,也是马克思主义哲学的核心内容。 A.辩证唯物
根据《个人外汇管理办法》的规定,下列说法不正确的是()。 A.外汇账户按主体
现有按年收益率10%,每年付息一次的100元债券,期限5年。 根据上述材料,回
现有按年收益率10%,每年付息一次的100元债券,期限5年。 根据上述材料,回
现有按年收益率10%,每年付息一次的100元债券,期限5年。 根据上述材料,回
随机试题
ShouldaFormalDistanceBeKeptBetweenStudentsandTeachers?1.良好的师生关系很重要2.有
下列属于控制器显示“模块故障”,模块“巡检灯”不闪亮修复方法的有()。A.修复
多发性肌炎时升高的血清酶主要是A.CK-MB B.LD1 C.CK-MM
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性: A.
入汤剂须包煎的药是A:三七B:茜草C:槐花D:白及E:蒲黄
在国民经济明显出现总需求过旺的情况下,应该采取的财政政策有:A.提高税率 B
共用题干 第三篇ontheTrailoftheHoneyBadge
水上滑板风驰电掣,五彩缤纷,受到人们的广泛欢迎。它能把一只小船驶向任何地方,年轻
债务筹资的资本成本比股权筹资的要低,所以企业筹资应该尽可能多地利用债务筹资。()
初孕妇,妊娠36周,无痛性阴道少量出血,无贫血外观,血压120/80mmHg,臀
最新回复
(
0
)