首页
登录
从业资格
Leafman Capital Purchases Josee Group
Leafman Capital Purchases Josee Group
最全题库
2022-08-02
67
问题
Leafman Capital Purchases Josee Group Leafman Capital, a leading Canadian investment firm, announced today that it has completed its long-anticipated acquisition of Josee Group, a Paris-based hotel company. The deal has an esti-mated value of 350 million euros, according to Leafman Capital executives. The sale of the French-owned Josee Group to a Canadian firm has caused a great deal of con-troversy in France, the Josee Group owns 26 historic hotels in and around Paris, including the fa-mous Hotel Jean-Claude, which had hosted numerous prominent nineteenth-century French authors and political figures. Joseph Leafman, owner of Leafman Capital, announced that his firm would strive to retain the important historic heritage of the Hotel Jean-Claude but would make necessary renovations to modernize the heating and plumbing systems. In addition to the Hotel Jean-Claude, the Josee Group owns smaller hotels across France, including the Parisian Gateway and the Hotel Fanon, both considered among the finest examples of French architecture in the neoclassic style. Mr. Leafman said that his firm purchased the Josee Group as a means of diversifying its port-folio. He also plans to make additional purchase in Europe, which may include luxury hotels in Belgium, Germany, and Switzerland. Other assets recently purchased by Leafman Capital include high-rise apartment and office buildings in Thailand and the Philippines. According to the article, why has the sale of the Josee Group been considered controversial?A.It was sold for less than its estimated valueB.Historic French properties were being sold to a foreign firmC.Employees of the Josee Group are expected to lose their jobsD.The sale was not made public until it had been finalized
选项
A.It was sold for less than its estimated value
B.Historic French properties were being sold to a foreign firm
C.Employees of the Josee Group are expected to lose their jobs
D.The sale was not made public until it had been finalized
答案
B
解析
从文章第二段第一句话中可以看出来。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/congyezige/795787.html
本试题收录于:
银行招聘职业能力测验题库银行招聘考试分类
银行招聘职业能力测验
银行招聘考试
相关试题推荐
Thosefirmsplantoraisecapitallocall
WhatisLeafmanCapital'sannouncedplan
根据以下内容,回答207-209题。 LegmanCapitalPurch
第45题答案是__________A.purchases B.claims
LeafmanCapitalPurchasesJoseeGroup
LeafmanCapitalPurchasesJoseeGroup
LeafmanCapitalPurchasesJoseeGroup
November1st,2006 STMPCapital 058Ru
随机试题
[img]ct_epem_epelisv_00401(20097)[/img][br][originaltext]Thelovelygirlover
Inatelephonesurveyofmorethan2000adults,21%saidtheybelievedthes
[originaltext]Familyholidaysarequitepopularnowadays,butsometimesyoumay
在社区开展健管理工作时前先要了解社区人口的基本情况,最适宜的研究方法是(
ItwasMarch5,2013presidentHugocosth
不育症是指婚后有正常性生活,未避孕同居期达A.1年以上B.3午以上C.5年2年以
下列关于南朝宋总名馆的说法错误的是( )A.不是纯粹的教学机构 B.集藏书、
关于外币存款业务与人民币存款业务异同的描述,以下说法错误的是()。A.两者
根据《行政复议法》和《行政复议法实施条例》的相关规定,关于行政复议有关事项的处理
根据《民法典》,下列关于承诺的说法,正确的是()。A.发出后的承诺通知不得
最新回复
(
0
)