首页
登录
从业资格
根据以下材料,回答题 To learn an instrument such
根据以下材料,回答题 To learn an instrument such
免费题库
2022-08-02
36
问题
根据以下材料,回答题To learn an instrument such as the violinor accordion (手风琴) takes years. The job opportunities for musicians are scarce andcompetition is fierce. Then why are more people than ever before paying a lotof good cash to get their children the best music teaching they can afford The secret lies in the influence of music onthe whole person. It has been found that learning a musical instrument actuallyincreases a person′s IQ over time. Different instruments and different types ofmusic have varying effect, with classical music and the string family comingout on top, potentially increasing your IQ by up to 12 points!When is a good time to start learning music Experts have found that even the fetus (胎儿) can benefit from listening to classicalmusic. Surround yourself and your family with good music from the first. TheSuzuki Piano Method teaches children from the age of 3 years piano, with twolessons per week. From preschool, children can learn to read music and playfrom sheet music. Progress in learning your instrument is directly proportional(成比例的) to the amount of practicing.Is there such a thing as an unmusical child Shinichi Suzuki proposes that music is the native home language of all humanbeings and therefore nobody can be "unmusical". Of course there are exceptionaltalents, compared to which others may seem to be slower learners.Is there any benefit for adults in startingan instrument Apart from the purely relaxing aspect, yes. Learning aninstrument can earn even adults additional IQ points, and as an added benefitin improves your health by reducing your stress levels. Your social life maybenefit too, if you are prepared to come out of your box and join occasionssuch as Ceilidhs (musical get-togethers) or arrange house concerts. It has beenestablished that people who play instruments tend to be more emotionallybalanced and more patient with themselves, others and life in general.So go ahead, sign up for that amateur orchestra,dust off your old trombone (长号) or take your first real six-string down from the attic (阁楼); get out there and play! There are many benefits for the adult tolearn instruments, which of the following is NOT RIGHT 查看材料A.Feeling relaxed.B.Earn additional IQ points.C.Improve your health.D.Show your talents.
选项
A.Feeling relaxed.
B.Earn additional IQ points.
C.Improve your health.
D.Show your talents.
答案
D
解析
细节题。文章倒数第二段提到,成年人学习乐器可以放松,提高智商,改善健康,没有提到展示才能。故选D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/congyezige/1924322.html
本试题收录于:
教师招聘 中学题库教师招聘分类
教师招聘 中学
教师招聘
相关试题推荐
抗恶性肿瘤药物根据作用机制分类不包括的是A、细胞周期非特异性药物 B、破坏CN
根据高血压病情特点及其并发症选药不正确的是A、高血压伴心绞痛者宜选用硝苯地平
小儿肺炎抗生素使用原则错误的是A、早期治疗 B、足量、足疗程 C、根据病原菌
选择抗癫痫药物是根据A、发作的诱因 B、发作的病因 C、发作的类型 D、发
根据五行相生规律确立的治法是A、培土制水 B、抑木扶土 C、益火补土 D、
《中华人民共和国义务教育法》是根据_____和_____确定的。
根据我国《民法通则》的规定,_____包括十周岁以上的未成年人和不能完全辨认自己
根据《中华人民共和国教育法》的规定,中小学实行_____负责制。
对所学知识材料的记忆,包括具体事实、方法、过程、_____的回忆。
根据瑞士著名心理学家皮亚杰对儿童的道德发展阶段的划分,可将儿童道德发展划分为__
随机试题
Everybodyunderstandsthatthepossibilityalwaysexiststhattheworldchampion
[originaltext]Noscenarioisricherwiththepotentialimpolitenessthantheev
Americaissaidtohavethemostsuccessfuleconomicsysteminhistory.But
WhichofthefollowingstatementsisINCORRECTaboutMissChan?[br][originalt
Whydoesthewomanhavetogototheofficetwotimes?A、Thedirectorcouldnotg
医院建筑在总平面的布置上,需要进行统一的规划,规划根据以下哪一项是不正确的A.当
关于法的效力层级的说法,正确的是( )。A.行政法规的法律地位仅次于宪法 B
关于移动式操作平台作业安全控制要点的说法,正确的有()。A、台面脚手板要铺满钉牢
(2014年真题)有明显季节性交替的裂隙水为()。A.风化裂隙水 B.成岩裂隙
下列关于ribozyme(核酶)的叙述哪项正确A.本质是蛋白质 B.本质是核糖
最新回复
(
0
)