首页
登录
从业资格
People have smoked cigarettes for a long
People have smoked cigarettes for a long
最全题库
2022-08-02
14
问题
People have smoked cigarettes for a long time now. The tobacco which is used to make cigarettes was first grown in what is now part of the United States. Christopher Columbus, who discovered America, saw the Indians smoking. Soon the dried leaves were transported to Europe. In the late 1800s, the Turks made cigarettes popular. Cigarette smoke contains at least two harmful substances, tar and nicotine. Tar, which forms as the tobacco bums, damages the lungs and therefore affects breathing. Nicotine, which is found in the leaves, causes the heart to beat faster and increases the breathing rate. Nicotine in large can kill a person by stopping a person′s breathing muscles. Smokers usually take in small amounts that the body can quickly break down. Nicotine can make new smokers feel dizzy (头晕) or sick to their stomachs. The heart rate for young smokers increases 2 to 3 beats per minute. Nicotine also lowers skin temperature and reduces blood flow in the legs and feet. It plays an important role in increasing smokers′ risk of heart disease and stroke. Smoking cigarettes is dangerous. Cigarette smoking was the cause of lung cancer and several other deadly diseases. What is the main purpose of the first paragraph?A.To tell us the bad effects caused by smoking cigarettes.B.To introduce the history of smoking.C.To let us know what the cigarettes are made from.D.To tell the readers that Columbus found the Indians smoking.
选项
A.To tell us the bad effects caused by smoking cigarettes.
B.To introduce the history of smoking.
C.To let us know what the cigarettes are made from.
D.To tell the readers that Columbus found the Indians smoking.
答案
B
解析
推断题。第一段主要讲述了烟草的来源,故选B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/congyezige/1914889.html
本试题收录于:
教师招聘 小学题库教师招聘分类
教师招聘 小学
教师招聘
相关试题推荐
根据以下材料,回答 Therearetwotypesofpeople
根据以下材料,回答 Therearetwotypesofpeople
根据以下材料,回答 Peopledonotanalyzeeveryp
根据以下材料,回答 Peopledonotanalyzeeveryp
根据以下材料,回答题 Peoplehavesmokedcigarette
根据以下材料,回答题 Peoplehavesmokedcigarette
Peopleappreciate______withhimbecause
根据以下材料,回答题 Peoplehavesmokedcigarette
根据以下材料,回答题 Peoplehavesmokedcigarette
A Peopledonotanalyzeeveryproblemt
随机试题
Hollywood"Globalized"WhendirectorAdamMcKaypitc
Inoursociety,wemustcommunicatewithotherpeople.Agreatdealofcomm
以下何种图例表示钢筋端部作135°弯钩?( )
中枢反馈调节产生的解剖结构基础是:A.单线式联系 B.辐散式联系 C.聚合式
对轻微刺激即引起强烈感觉的障碍是()。A.感觉倒错 B.感觉异常 C.感觉
隔离开关应有完整的铭牌、规范的运行编号和名称,相序标志明显,分合指示、旋转方向指
下列各项属于招标采购相关法律规范的有()。A、《招标投标法》B、《民法通则》
某村位于城乡接合部,2010年5月在“撤村转居”的同时,实施了农村集体产权制度改
病人在叙述某一件事时,思路曲折,加入许多不必要的细节,坚持定要按他原来的方式讲完
女性,42岁,月经过多4年。血红蛋白55g/L,红细胞2.1×10/L,白细胞4
最新回复
(
0
)