首页
登录
从业资格
根据下面资料,回答 Bum rate is the speed at whic
根据下面资料,回答 Bum rate is the speed at whic
资格题库
2022-08-02
94
问题
根据下面资料,回答Bum rate is the speed at which a start up business consumes money. My rate would be $50,000 a month when my new media company started. So, I began looking around for individuals who would be my first investors. "Angel money" it was called. But when I reviewed my list of acquaintances to find those who might be able to help, I found the number got small. With no other choices, I began meeting with the venture-capital companies. But I was warned they took a huge share of your company for the money they put in. And if you struggled, they could drop you cold. As I was searching for "angel money", I started to build a team who trusted me even though I didn′t have money for paying checks yet. Bill Becker was an expert in computer programming and image processing at a very famous Media Lab at M.I.T. With his arrival, my company suddenly had a major technology "guy" in-house. Katherine Henderson, a film maker and a former real-estate dealer, joined us as our director of market research. Steve White came on as operating office. He had worked for the developer of a home-finance software, Quicken. We grabbed him. We had some really good people, but we still didn′t have enough money. One night, my neighbor, Louise Johnson, came for a visit. She and I were only nodding acquaintances, but her boys and ours were constant companions. She ran a very good business at the time. Louise was brilliant and missed nothing. She had been watching my progress closely. She knew I was dying for money and I had prospects but could offer no guarantees of success. She told me that her attorney had talked to mine and the terms had been agreed upon. She handed me an envelope. Inside was a check for $500,000. I almost fell down. I heard her voice as if from heaven. "I have confidence in your plan," she said. "You′ll do well. You′re going to work for it, but it′ s satisfying when you build your own company." Who could have thought I′ d find an angel so close to home? There were no words sufficient for the moment. We just said good night. She left and I just stood there, completely humbled and completely committed. Louise decided to lend money to the author because _____________.A.she wanted to join his companyB.she knew he would build a teamC.she knew his plan would succeedD.she wanted to help promote his sales
选项
A.she wanted to join his company
B.she knew he would build a team
C.she knew his plan would succeed
D.she wanted to help promote his sales
答案
C
解析
细节题。由文章倒数第五段“She knew I was dying for money and I had prospects…”可知,Louise认为作者的公司很有希望。故选C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/congyezige/1914431.html
本试题收录于:
教师招聘 小学题库教师招聘分类
教师招聘 小学
教师招聘
相关试题推荐
根据以下材料,回答题 SometimesIreallydoubtwhe
根据以下材料,回答题 SometimesIreallydoubtwhe
根据以下材料,回答题 ThemenandwomenofAnglo-S
根据以下材料,回答题 Inatelephonesurveyofmor
根据以下材料,回答题 Inatelephonesurveyofmor
根据以下材料,回答题 Heworkstenhoursaday,ma
根据以下材料,回答题 SometimesIreallydoubtwhe
根据以下材料,回答题 Inatelephonesurveyofmor
根据以下材料,回答题 SometimesIreallydoubtwhe
根据以下材料,回答题 Inatelephonesurveyofmor
随机试题
AtleastsincetheIndustrialRevolution,genderroleshavebeeninastate
"Nofuelsotherthanpetroleumwillbefitforthispurpose."Thesentencemeans
A.indicativeB.reachC.immediateD.lackE.content-freeF.tracking
女性,40岁,烧伤总面积70%,Ⅲ度60%,在外院度过休克期,创面有感染,伤后4
患者男,38岁。铁钉刺伤足底6小时,伤口深约25cm,来院时出血已止,伤口污染较
各类作业人员有权拒绝()。A.违章指挥B.强令冒险作业C.加班工作
下列选项中,不属于病患者单纯性突眼的表现是 A.眼球向前突出B.瞬目减少C.眼
果实在完全成熟后,由于含水分多少不同,形成了干果和肉果的分类。下列物质中不属于干
下列关于借款费用的说法,正确的有( )。A.购建固定资产过程中发生中断,且中断时
(2018年真题)关于屋面涂膜防水层施工工艺的说法,正确的是()。A.水乳型防
最新回复
(
0
)