首页
登录
从业资格
根据下面资料,回答 For many women choosing wheth
根据下面资料,回答 For many women choosing wheth
题库
2022-08-02
73
问题
根据下面资料,回答For many women choosing whether to work or not to work outside their home is a luxury; they must work to survive. Others face a hard decision. Perhaps the choice has to do with economics. One husband said, "Marge and I decided after careful consideration that for her to go back to work at this moment was an extravagance. We couldn′t afford it." With two preschool children, it soon became clear in their figuring that with babysitters, transportation, and increased taxes, rather than having more money, they might actually end up with less. Economic factors are usually the first to be considered, but they are not the most important. The most important aspects of the decision have to do with the emotional needs of each member of the family. It is in this area that husbands and wives find themselves having to face many confusing and conflicting feelings. There are many women who find that homemaking is boring or who feel imprisoned if they have to stay home with a young child or several children. On the other hand, there are women who think that homemaking gives them the deepest satisfaction. From my own experience, I would like to suggest that sometimes the decision to go back to work is made in too much haste. There are few decisions that I now regret more. I wasn′t mature enough to see how much I could have gained at home. I regret my impatience to get on with my career. I wish I had allowed myself the luxury of watching the world through my little girl′s eyes. Why did Marge and her husband think it an extravagance for Marge to go back to work?A.Because they might pay more than they earned on the whole.B.Because they don't have the baby sitter to help them.C.Because Marge has to take care of their children at home.D.Because Marge has to pay more transportation fares.
选项
A.Because they might pay more than they earned on the whole.
B.Because they don't have the baby sitter to help them.
C.Because Marge has to take care of their children at home.
D.Because Marge has to pay more transportation fares.
答案
A
解析
细节题。由第一段“rather than having more money,they might actually end up with less”可知选A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/congyezige/1914362.html
本试题收录于:
教师招聘 小学题库教师招聘分类
教师招聘 小学
教师招聘
相关试题推荐
根据以下材料,回答题 Heworkstenhoursaday,ma
根据以下材料,回答题 TheChinesehaveusedameth
根据以下材料,回答题 Everyday25millionU.S.ch
根据以下材料,回答题 Ihadalwaysknownthatthe
根据以下材料,回答题 Everyday25millionU.S.ch
根据以下材料,回答题 Everyday25millionU.S.ch
根据以下材料,回答题 TheChinesehaveusedameth
根据以下材料,回答题 TheChinesehaveusedameth
根据以下材料,回答题 Inourcomparison-soakedcul
根据以下材料,回答题 Inourcomparison-soakedcul
随机试题
•Youwillhearfiveshortrecordings.•Foreachrecording,decidewhatthespe
Thediscountdo-it-yourselfstore,Aldi,hasseensomebig【T1】______recently
WritingaLiteratureReviewI.DefinitionofLiteratureReview—It’sa(n)【T1】__
Itis(demanded)thathe(handsin)the(homework)(this)afternoonA、demandedB、
Everyyeartelevisionstationsreceivehundredsofcomplaintsabouttheloud
Asmanypeople【C1】______middleage,theyoftenstarttonoticethattheirm
下列反应中哪一步伴随着底物水平的磷酸化反应?( )A.葡萄糖→葡萄糖-6-磷酸
依据2021年印发的5G应用扬帆行动计划(2021-2023)的通知,到2023
下面有关聚醚橡胶印模材料的说法错误的是A.具有良好的流动性、弹性、可塑性 B.
公安政策对调整有关国家安全和社会治安秩序的社会关系具有重要意义,它( )A.对
最新回复
(
0
)