首页
登录
从业资格
根据下面资料,回答 That year, in the local schoo
根据下面资料,回答 That year, in the local schoo
最全题库
2022-08-02
7
问题
根据下面资料,回答That year, in the local school, there was a new math teacher, as well as some new pupils. One of the new kids was the stupidest child that anyone had ever seen. It made no difference how quickly or how slowly they tried explaining numbers to him; he would always end up saying something enormously stupid. Like two plus two was five, seven times three was twenty-seven, or a triangle had thirty comers, etc. Before this boy arrived, math lessons had been the most boring of all. Now they were great fun. Encouraged by the new teacher, the children would listen to the pieces of nonsense spouted by the new kid, and they would have to correct his mistakes. Whenever the new teacher asked questions, the stupid kid would stand up but made the wrong answers, the other students all wanted to be the first to find his mistakes, and then think up the most original ways to explain them. To do this they used all kinds of stuff: sweets, playing cards, oranges, paper planes, etc. It didn′t seem like any of this bothered the new kid. However, little Lewis was sure that it was bound to make him feel sad inside. Lewis was sure he would see him crying. So, one day, he decided to follow the new kid home after school. On leaving school, the new kid walked a few minutes to a local park, and there he waited for a while, until someone came along to meet him. It was the new teacher! The teacher gave the new kid a hug, and off they went, hand in hand. Following from a distance, Lewis could hear they were talking about math. Why did Lewis follow the stupid kid?A.He wanted to learn about where he lives.B.He wanted to find out if he felt upset.C.He wanted to say something to comfort him.D.He wanted to make friends with him.
选项
A.He wanted to learn about where he lives.
B.He wanted to find out if he felt upset.
C.He wanted to say something to comfort him.
D.He wanted to make friends with him.
答案
B
解析
细节题。根据第四段中“However,little Lew is was sure that it was bound to make him feel sad inside.Lewis was sure he would see him crying.So,one day,he decided to follow the new kid home after school."可知选B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/congyezige/1914295.html
本试题收录于:
教师招聘 小学题库教师招聘分类
教师招聘 小学
教师招聘
相关试题推荐
根据下面资料,回答题 2016年6月12日上午,南京琅琊路小学威尼斯水城分校
根据埃里克森的人格发展阶段理论,当前中学生人格发展的主要任务是()。A.获
课程改革要求实行国家、地方和学校三级课程管理,因此,学校要根据自身实际情况制定相
根据评价在教学过程中作用的不同,教学评价可分为()(常考)A.诊断性评价
根据下面资料,作答题。 【资料】张老师新接任初二(一)班的班主任,近来很苦恼,
根据下面材料,作答题。 【材料】某教师用心理测量鉴别学生是力求成功者还是避免失
根据下面材料,作答题。 【材料】在某小学四年级的教学课上,老师讲解例题时,欣欣
学校心理健康要遵循保密性原则,下列有关说法不正确的是()。A.求助学生的所有资料
根据操作性条件作用论,在教育过程中,教师应多用正强化来塑造学生的良好行为,用不予
根据下面资料,回答题 案例一蔡斯和西蒙(Chase&Simon,1973)对
随机试题
Withonelegbrokeninthatcaraccident,hecannotevenwalk,______run.A、let
[originaltext]Inmanypartsoftheworld,farmersandtheirfamilieslivei
Whichofthefollowingisthebesttitle?[br][originaltext]InthefirstRe
李老师用Excel制作了统计表,若需要将周一到周末作业完成时间超过两小时的单元格
下列关于股指期货的描述,正确的是( )。A.股指期货交易的标的物是股票价格指数
共用题干 某汽车货运公司2012年10月完成货运任务6000件,货运总收入10
在项目财务评价中,下列关于既有法人项目计算期的表述正确的有() A.以“无
锅炉结渣是指灰渣在高温下黏结于受热面、炉墙、炉排之上并越积越多的现象。结渣会使受
计量检测设备每次使用前应()检查后,方可开始计量测试。A.认真清扫 B.
《建筑法》规定,两个以上不同资质等级的单位实行联合共同承包的,应当按照()的业务
最新回复
(
0
)