首页
登录
从业资格
Passage 1 Sante re, New Mexico multimil
Passage 1 Sante re, New Mexico multimil
资格题库
2022-08-02
10
问题
Passage 1Sante re, New Mexico multimillionaire Fortest Fenn has always loved a good adventure. As asmall child before eight, he and his brother, Skippy spent summer vacations making exploration inYellowstone National Park.As a teen, Fenn idolized the decorated World War II fighter pilot, called Robin Olds and latteremulated his hero during The Vietnam War as an Air fighter pilot to go to New Mexico and settledthere as an arts and antiques dealer, hunting down valuable paintings, rugs, war memorabilia, andother antique to sell.In 1998, Fenn was diagnosed with terminal kidney cancer. As he had always been doing, heconceived a grand adventured that he assumed would be his last one. "I wanted to create someexcitement, some hope, before I died," says Fenn,82, adding that he also wanted to "get kids out ofthe game room and offthe couch." With those ideas in his mind, he started to devise a treasure hunt.Little by little, Fenn began stocking a small bronze chest with gold coins, prehistoric braceletsand other valuable things. When his cancer went into remission in 1993, he decided he would carryout his plan anyway.In 2010, Fenn topped offthe chest with jewels and valuable stones and hid it somewhere deepin the Rocky Mountains, north of Sante Fe. Later that year, he wrote a poem for his self-publishedmemoir, The Thrill of the Chase. It contained nine clues about the treasure box′ s whereabouts. Onestanza reads like this: Begin it where warm waters halt/And take it in the canyon down/Not far, buttoo far to walk/Put in below the home of Brown.A few months later, a story about the treasure appeared in a magazine. Since then, Fenn hasreceived thousands of e-mails from treasure hunters. Some request more clues to the box. But mostly "people thanked me for bringing their family together," he says with a self-comforting smile on hisface.In April, Fenn told a crowd at an Albuquerque bookstore that two groups of treasure huntershad gotten within 500 feet of the chest. "They walked right by it," he said.Fenn is confident that the treasure will be unearthed eventually and says i_t will take the rightcombination of cunning and perseverance. "It will be discovered by someone who has read the cluescarefully and successfully. But nobody is going to happen upon it," he predicts.He hopes that whoever finds the loot will relish the riches and the adventure of finding them.What did Fenn enjoy most from treasure hunters according to the passageA.Their requests about more clues.B.Their tremendous interest in the game.C.Their news about getting their family closer.D.Their numerous emails about their perseverance.
选项
A.Their requests about more clues.
B.Their tremendous interest in the game.
C.Their news about getting their family closer.
D.Their numerous emails about their perseverance.
答案
C
解析
推断题。此题是问:根据文章可知,寻宝者给Fenn带来的最大的乐趣是什么根据文章第六段可知,Fenn收到很多来信,有些是问寻宝线索,但是更多人是来感谢他使自己的家人更加亲近的。说到此时,Fenn的脸上露出了欣慰的笑容,故可推出,使寻宝者家庭成员之间更加亲近使他得到的乐趣最大。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/congyezige/1879299.html
本试题收录于:
中学英语学科知识与教学能力题库教师资格笔试分类
中学英语学科知识与教学能力
教师资格笔试
相关试题推荐
请阅读Passage1,完成小题。 Passage1Ofallthe
Itcanbeconcludedfromthepassagethat
Thepassagemustprobablyappearsin____
Howdoestheauthororganizethepassage
Accordingtothepassage,wecangetthat
Passage1 Inatraditionalclassroom,
Passage1 Inatraditionalclassroom,
Passage2 FormostAmericankids,itwo
Passage2 FormostAmericankids,itwo
Passage2 FormostAmericankids,itwo
随机试题
I______withthanksthehelpofmycolleaguesinthepreparationofthisnewcolu
Thatjewelryshopisreported_______inbroaddaylightyesterday.A、robbedB、tob
秘书部门接收任何保密文件、资料都要()。A.查收并封存 B.签收并登记 C
不会诱发血压下降的情况是A.应用抗高血压药物 B.心肌病 C.左心室流出道阻
一男性,23岁,日间参加长跑比赛,晚上会餐后入睡,次日晨起四肢无力,行走困难,呈
A.消化系统呼吸系统 B.骨骼牙齿 C.骨骼泌尿系统、 D.神经系统消化系
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
小学生注意力的特点有哪些?
在对数据集中趋势的测度中,适用于偏斜分布的数值型数据的是( )。A.均值 B
在选择导体和电器设备时,下面关于确定短路电流热效应计算时间的原则哪一项是错误的?
最新回复
(
0
)