首页
登录
从业资格
请阅读Passage l。完成第小题。 Passage 1 They cam
请阅读Passage l。完成第小题。 Passage 1 They cam
考试题库
2022-08-02
18
问题
请阅读Passage l。完成第小题。Passage 1They came to the United States as children with little idea, if any, of what it meant to overstay a visa. They enrolled in public schools, learned English, earned high school diplomas. Like many of their classmates, they pondered college choices. But as undocumented immigrants in Maryland, they then had to confront the reality that they must pay two to three times what former high school classmates pay to attend the state's public colleges. It is a rule that, for many students of modest means, puts a college education out of reach, with one exception : Montgomery College.That is why Josue Aguiluz, 21, born in Honduras, and Ricardo Campos, 23, born in E1 Salvador--and numerous others like them--landed at the community college. There, they study and wait for a verdict from Maryland voters on a Nov. 6 ballot measure that may determine whether they can afford to advance to a four-year college."I know people in Maryland believe in education," Campos said the other day at the student center on the Rockville campus. "I know they are going to vote for Question 4. I'm hanging on their vote."Question 4 asks voters to affirm or strike down a law that the legislature passed last year,known as Maryland's version of the "Dream Act," which granted certain undocumented immigrants the ability to obtain in-state tuition at public colleges and universities. The subsidy comes with conditions. Among them: To take advantage, students must first go to a two-year community college.The law was pushed to a referendum after opponents mounted a lightning petition drive that showed the depth of division over illegal immigration across the state and the nation. Critics say discounting tuition for students who lack permission to be in the country is an unjustified giveaway of what they believe will amount to tens of millions of tax dollars a year."When an undocumented student enters the system, it is a net loss of revenue," said Del.Patrick L. McDonough. "It is a simple mathematical argument. Put your emotion and your passion aside, and get out your calculator."There is no count of the number of students statewide who would be eligible for benefits under the law. Estimates range from several hundred to a few thousand.A Washington Post poll this month found that a solid majority of likely voters favored the law:59 percent support it, and 35 percent are opposed. If the law is affirmed, Maryland would join about a dozen other states with laws or policies providing in-state tuition benefits to undocumented immigrants. Texas became the first in 2001.Experts say Maryland's version is the only one that requires students to go through community college first. That means the state's 16 community colleges could become a pipeline for undocumented students in public higher education if the measure is approved.Montgomery College is already a magnet for such students. It offers the same low tuition to any student who graduated within the past three years from a Montgomery County high school.Whom does "our two" in PARAGRAPH 7 refer to?查看材料A.The couple.B.The kids.C.The bazaars.D.The gourmets.
选项
A.The couple.
B.The kids.
C.The bazaars.
D.The gourmets.
答案
A
解析
由原文第七段及上下文语境可知,此处的“ourtwo”应为作者夫妇二人。故选A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/congyezige/1878396.html
本试题收录于:
中学英语学科知识与教学能力题库教师资格笔试分类
中学英语学科知识与教学能力
教师资格笔试
相关试题推荐
请阅读Passage1,完成小题。 Passage1Ofallthe
请阅读Passage1,完成小题。 Passage1Ofallthe
请阅读Passage1,完成小题。 Passage1Ofallthe
Itcanbeconcludedfromthepassagethat
Howdoestheauthororganizethepassage
Passage1 Inatraditionalclassroom,
Passage1 Inatraditionalclassroom,
Passage2 FormostAmericankids,itwo
Passage2 FormostAmericankids,itwo
Passage2 FormostAmericankids,itwo
随机试题
[img]2010q3/ebecfrm_ebfrreaddxw_0057_108[/img][br]MrZhangwantstoresearchh
I’d______youdidn’ttouchthat,ifyoudon’tmind.A、ratherB、betterC、happier
【S1】[br]【S2】competition→competitive词性错误。become在这里为系动词,后接形容词作表语,所以应该用competitiv
搭设高大模板支撑架体的作业人员必须经过培训,取得建筑施工脚手架特种作业操作资格证
咯血常见于:A.喉异物 B.喉血管瘤 C.喉结核 D.喉部恶性肿瘤 E.
患者,男,70岁,腰腿疼痛4年,遇寒加重,夜间尤甚,得温痛减,舌淡苔白,脉沉迟,
下列关于国产设备原价的构成,表述正确的是()。A.国产设备原价分为国产标准
联合行文中表述正确的有()。A.各机关各部门必须同级 B.联合行文应确有
美国科学家发现,雄性非洲慈鲷鱼能通过观察其他雄性成员在抢占地盘争斗中的表现而评估
(2010年真题)工资率提高对劳动力供给所产生的替代效应导致()。A.劳动
最新回复
(
0
)