首页
登录
从业资格
请阅读短文,完成第小题。 There was a time in my lif
请阅读短文,完成第小题。 There was a time in my lif
最全题库
2022-08-02
28
问题
请阅读短文,完成第小题。There was a time in my life when beauty meant something special to me. I guess that would have been when ! was about six or seven years old, just several weeks or maybe a month before the orphanage(孤儿院) turned me into an old man.I would get up every morning at the orphanage, make my bed just like the little soldier that I had become and then I would get into one of the two straight lines and march to breakfast with the other twenty or thirty boys who also lived in my dormitory.After breakfast one Saturday morning I returned to the dormitory and saw the house parent chasing the beautiful monarch butterflies who lived by the hundreds in the bushes scattered around the orphanage.I carefully watched as he caught these beautiful creatures, one after another, and then took them from the net and then stuck straight pins through their head and wings, pinning them onto a heavy cardboard sheet.How cruel it was to kill something of such beauty. I had walked many times out into the bushes, all by myself, just so the butterflies could land on my head, face and hands so I could look at them up close.When the telephone rang the house parent laid the large cardboard paper down on the back cement (水泥) step and went inside to answer the phone. I walked up to the cardboard and looked at the one butterfly who he had just pinned to the large paper. It was still moving about so I reached down and touched it on the wing causing one of the pins to fall out. It started flying around and around trying to get away but it was still pinned by the one wing with the other straight pin. Finally its wing broke off and the butterfly fell to the ground and just trembled.I picked up the torn wing and the butterfly and I spat on its wing and tried to get it to stick back on so it could fly away and be free before the house parent came back. But it would not stay on him.We know from the passage that查看材料A.the author lived alone in the dormitoryB.there were one hundred butterflies living in the bushesC.the cardboard paper was left on the step so as to be watchedD.the author failed to stick the worn wing onto the butterfly with his spit
选项
A.the author lived alone in the dormitory
B.there were one hundred butterflies living in the bushes
C.the cardboard paper was left on the step so as to be watched
D.the author failed to stick the worn wing onto the butterfly with his spit
答案
D
解析
由第二段“…with the other twenty or thirty boys who also lived in my dormitory."可以排除A:由第三段“…saw the house parent changing the beautiful monarch butterflies who lived by the hundreds in the bushes scattered around the orphanage."可以排除B。由第六段第一句“When the telephone rang the house parent laid the large cardboard paper down on the back cement step and went inside to answer the phone."可以排除C。最后一段“I picked up the tom wing and the butterfly and I spat on its wing and tried to get it to stick back on so it could fly away and be free before the house parent came back.But it would not stay on him.”指出作者想在管理员回来前用唾液把蝴蝶的翅膀粘上去,但是没有成功,因此答案D正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/congyezige/1878150.html
本试题收录于:
中学英语学科知识与教学能力题库教师资格笔试分类
中学英语学科知识与教学能力
教师资格笔试
相关试题推荐
根据题目要求完成下列任务,用中文作答。 简述进行短文听写(dictation)
请阅读Passage1,完成第小题。 Passage1 Inre
请阅读Passage1,完成第小题。 Passage1 Inre
请阅读Passage1,完成第小题。 Passage1 Inre
根据题目要求完成下列任务。用中文作答。 以下是某高中英语教师教授短文的教学片段
请阅读Passage2,完成第小题。 Passage2 Crash.S
请阅读Passage2,完成第小题。 Passage2 Crash.S
请阅读Passage2,完成第小题。 Passage2 Crash.S
请阅读Passagel,完成第小题。 Passage1 Jatender
请阅读Passagel,完成第小题。 Passage1 Jatender
随机试题
(2019年真题)公司技术创新和管理能力较强,M产品市场优势明显。鉴于国内市场日
试验检测用的仪器设备应()来表明其检定或校准的状太。A.分类编号 B.使用彩
碘油剂不能用于A.瘘管窦道造影 B.心血管造影 C.支气管造影 D.输卵管
小承气汤与厚朴三物汤之间的变化属于( )。A.药味加减的变化 B.药量增减的
A.20%B.15.0%C.12.0%D.10.0%E.9.0%水蜜丸的水分不得
2011年某省接待过夜游客总量再次实现突破,达到3001.34万人次,同比增长
在我国加入WTO后3年内,允许外国机构设立合营公司,从事国内证券投资基金管理业务
本质安全中的()功能是指当设备、设施发生故障或损坏时,仍能暂时维持正常工作或自动
某国产非标准设备原价采用成本计算估价法计算,已知材料费17万元,加工费2万元,辅
工程竣工结算由()或受其委托具有相应资质的工程造价咨询人核对。A、承包人 B
最新回复
(
0
)