首页
登录
职称英语
Life on land probably began about 430 million years ago, though it has exist
Life on land probably began about 430 million years ago, though it has exist
游客
2025-07-31
54
管理
问题
Life on land probably began about 430 million years ago, though it has existed in the water for perhaps much as 3 000 million years. When we think of the first life on land, we probably think of strange animals coming out of the oceans, but, in fact, no animals could have been living if plants had not been on land first. Plants had to be on land before animals arrived. They supplied the first land animals with the surrounding and food necessary, since the plants are the only form of life that is able to get and store energy.
The first plants to exist out of the water were probably certain kinds of algae (海藻) which were followed by other plants that grew close to the ground and needed water in which to reproduce. Once their move to land had been made, however, evolution (进化) took place quickly. By the end of 100 million years, plants had developed their roots (根), and some had got tree-like forms since height was very important in gaining sunlight. About 300 million years ago, much of the world was covered with forests of huge trees. In most ways they were like modem trees. They had roots, leaves, wood, but mostly they had not developed seeds.
选项
A、life on land probably began about 430 years ago
B、the first animal on land came from oceans
C、there wouldn’t be animals without plants
D、plants are the only form of life that is able to get and store energy
答案
C
解析
见第一段...no animals could have been living if plants had not been on land first.
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4184956.html
相关试题推荐
Lifeonlandprobablybeganabout430millionyearsago,thoughithasexist
Mrs.BrownthoughtIwastalkingaboutherdaughter,______infact,Iwastalkin
Thistextismostprobablytakenfrom______.[br]Wemayinferthata17-year-o
Thistextismostprobablytakenfrom______.[br]Theunderlinedword"pornogra
【B1】[br]【B19】A、thoughB、andC、butD、whenC从上下旬的关系来看应是一种转折关系,答案为[C]。
Whereisthisconversationprobablytakingplace?[originaltext]W:Let’sgoinh
Wheredoesthisconversationmostprobablytakeplace?[br][originaltext]W:We
Wheredoesthisconversationmostprobablytakeplace?[br][originaltext]W:We
Wheredoesthisconversationmostprobablytakeplace?[originaltext]W:Welcome
Accordingtotheartdealer,thepainting______togoforatleastamilliondo
随机试题
阅读下面的对话,根据其内容写一篇有关背包客backpackers的说明文。要求:1.所写短文应与对话相关内容意义相符,涵盖其要点。2.用你自己的语言来表达
A.UNIVERSITYOFPORTCHESTER--MASTERSINBUSINESSADMINISTRATIONWhychoosePort
Inthepastmostpilotshavebeenmen,buttodaythenumberofwomen______this
"InterestinlearningChineseamongAmericanyouthandtheirparentshasgro
TheGoldenMountainTown:JiufenFlourishinginearlytw
框架一剪力墙结构在8度抗震设计中,剪力墙的间距不宜超过下列()中的较小值(B
A.都是调节人们行为的规范B.两者的社会基础不同C.行为者道德良心引导人们自觉遵
患者神疲乏力,咳嗽无力,动则气短,痰液清稀,声音低怯,自汗,畏风,易感冒,舌淡嫩
某项目根据《建设项目投资估算编审规程》(CECE/GC1-2015),采用概算法
根据《建设工程安全生产管理条例》,分包单位从事危险作业人员的意外伤害保险费应由(
最新回复
(
0
)