首页
登录
职称英语
Since I am a movie lover who has taught teenagers for much of my adult life,
Since I am a movie lover who has taught teenagers for much of my adult life,
游客
2025-07-31
4
管理
问题
Since I am a movie lover who has taught teenagers for much of my adult life, I feel much more qualified to speak to your question about American movies. Children have always liked being scared, especially when they know it is all make-believe. Moreover, more horror movies are made because they cost so much less to produce.
First, let me explain about our rating system. There are various level, raging from G for general audience, which is suitable for children of all ages, to X, which is pornographic in nature, The rating system is voluntary; however, most film producers participate in the program. A panel (专门小组) views the film and, based on a list of criteria, determines whether to give the film a G, PG- 13 ( parental guidance for anyone under the age of 13 ), NC- 17 ( parental guidance for anyone under the age of 17), R ( restricted to adults), etc. The system also has some guidelines for defining the reason for the rating, specifically sex, dirty language, or violence. Although criteria for the ratings have been in place for nearly 30 years, they have changed through time to reflect changing cultural norms.
Movie houses advertise the ratings of each of the films, but the real responsibility for limiting children’s access rests with the parents. Parents are expected to guide their children to suitable films, consistent with the family’s value system. Most parents take this role very seriously.
选项
A、a letter
B、a story
C、a movie introduction
D、an advertisement
答案
A
解析
从第一段中Since I am movie lover who has taught teenagers for much-of my adult life,I feel much more qualified to speak to your question about American movies.“我觉得自己是个电影爱好者而且常与青少年打交道,所以有资格来回答你的问题”及第二段中First,let me explain about our rating system;“首先,让我解释我们的分级制度”,可知作者就电影这一问题在写回信。另外,文章不符合故事、介绍、广告的文体特征。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4184785.html
相关试题推荐
SinceIamamovieloverwhohastaughtteenagersformuchofmyadultlife,
【B1】[br]【B15】A、full-timeB、part-timeC、fee-payingD、serf-taughtA
Teenagerswhodiscovertheywere______oftensearchfortheirbiologicalparent
DavidMooretaughtphysicsattheCitySchool.Heneededsomeexpensivebook
随机试题
Somehousesaredesignedtobesmart.Othershavesmartdesigns.Anexample
[originaltext]Birdsspendsomuchtimesmoothing,cleaningandarrangingth
Doyouknowwhydifferentanimalsorpestshavetheirspecialcolors?Colors
下列对肺泡表面活性物质的描述正确的是()A.由肺泡壁上的分泌上皮细胞所产生
A.0.3 B.0.5 C.0.8 D.0.9
桡神经损伤后可出现A.纽扣样畸形 B.鹅颈样畸形 C.垂腕垂指畸形 D.爪
公开发行公司债券,可以申请一次核准,分期发行。自中国证监会核准发行之日起,发行人
医院药事管理委员会各成员有一定任期,其任期是A.3年 B.1年 C.5年
红色给人以热烈的感觉、紫色给人以高贵的感觉,这种心理现象是联觉
企业向全体员工支付的非货币报酬是()A.福利 B.绩效 C.季度奖 D.年
最新回复
(
0
)