首页
登录
职称英语
When we can see well, we don’t think about our eyes very’ often. It is only
When we can see well, we don’t think about our eyes very’ often. It is only
游客
2025-07-31
5
管理
问题
When we can see well, we don’t think about our eyes very’ often. It is only when we cannot see perfectly that we come to see how important our eyes ale.
People who are nearsighted can only see things that are very close to their eyes. Many people who do a lot of close work, such as writing, reading and sewing, become nearsighted. Then they have to wear glasses in order to see distant things clearly.
People who are farsighted suffer from just the opposite problem. They can see things that are far away, but they have difficulty reading a book unless they hold it at arm’s length. If they want to do much reading, they must get glasses too.
Other people don’t see clearly because their eyes are not exactly the right shape. This, too, can be corrected by glasses. Some people’s eyes become cloudy because of cataracts (白内障). Long age these people often became blind. Now, however, it is possible to operate on the cataracts and remove them.
When night falls, colors become fainter (更暗淡的) to the eye and finally disappear. After your eyes have grown used to the dark, you can see better if you use the sides of your eyes rather than the center. Sometimes, after dark, you see a small thing to one side of you, which seems to disappear if you turn your head to its direction. This is because when you turn your head, you are looking at the thing too directly. Men on guard duty sometimes think they see something moving to one side of them. When they turn to look straight at it, they cannot see it any more, and they believe they were mistaken. However, this mistake happens because the center of the eye, which is very sensitive (敏感的) in daylight, is not as sensitive as the sides of the eye after dark.
选项
A、we are sick
B、we can’t see clearly
C、we wear glasses
D、we burst into tears
答案
B
解析
从文章第一段It is only when we cannot see perfectly that we come to see how important our eyes are.可以看出答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4184609.html
相关试题推荐
Whenwecanseewell,wedon’tthinkaboutoureyesvery’often.Itisonly
Everyonegetsheadaches.Somepeoplegetthemveryoften.Otherpeoplearel
随机试题
Blindpeopleusuallypossessoneadvantageoverotherpeoplewhocansee:t
Once______,thispowerstationwillsupplyalltheneighboringtownsandvillag
WhenMomandDadGrowOld[A]Theprospectoftalkingto
Teachersneedtobeawareoftheemotional,intellectual,andphysicalchang
TheFairnessofCollegeEntranceExamsI.SATandACT:majorteststomeasureap
流水施工的空间参数包括工作面、施工层数和()。A.施工工期 B.施工段数
糖尿病酮症酸中毒的临床特点是A.呼吸浅慢,不规则 B.呼吸困难伴发绀 C.呼
以下属于创业板公司可被实施终止上市的情形的有()。 Ⅰ近36个月累积受
价值工程的目的是( )。A.降低寿命周期成本 B.提高其必要功能 C.提高其
关于地基与基础工程实体验收所需条件的说法,正确的有()。A.地基与基础分部验收
最新回复
(
0
)