首页
登录
职称英语
When the weather is hot, you go to a lake or an ocean. When you are near a l
When the weather is hot, you go to a lake or an ocean. When you are near a l
游客
2025-07-31
24
管理
问题
When the weather is hot, you go to a lake or an ocean. When you are near a lake or an ocean, you feel cool. Why? The sun makes the earth hot, but it cannot make the water very hot. Although the air over the earth becomes hot, the air over the water stays cool. The hot air over the earth goes up. Then the cool air over the water moves in and takes the place of the hot air. When you are near a lake or an ocean, you feel the cool air when it moves in. You feel the wind. And the wind, makes you cool.
Of course, scientists cannot answer all of our questions. If we ask, "Why is the ocean full of salt.?" scientists will say that the salt comes from rocks. When a rock gets very hot or very cold, it cracks (裂开). Rain falls into the cracks. The rain then carries the salt into the earth and into the rivers. The rivers carry the salt into the ocean. But then we ask, "What happens to the salt in the ocean.’? The ocean does not get more salty every year." Scientists are not sure about the answer to this question.
We know a lot about our world, but there are still many answers that we do not have, and we are curious.
选项
A、Scientists can explain many things, but not everything.
B、The sun cannot make the water very hot.
C、Scientists know everything.
D、You feel cool when you are near a lake or an ocean.
答案
A
解析
这篇文章主题就是列举一些问题,说明科学家还不能够完全回答这些问题,这个世界还有很多未知的东西。第二段开头也提到,Of course,scientists cannot answer all of our questions。所以答案是A。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4184337.html
相关试题推荐
TheweatherinBeijingismuchcolderthan______inGuangzhou.A、thisB、thatC、i
What’stheweatherliketoday?[br][originaltext]M:Alovelyday,isn’tit?W:
What’stheweatherliketoday?[originaltext]M:Alovelyday,isn’tit?W:Itis
Wheredoesthisconversationtakeplace?[originaltext]W:Lovelyweather!M,Yes
Whatwillbetheweatherliketomorrow?[br][originaltext]F:Ihopeitwillbe
Whatwillbetheweatherliketomorrow?[br][originaltext]F:Ihopeitwillbe
Whatwillbetheweatherliketomorrow?[originaltext]F:Ihopeitwillbefine
A、hadmorepleasantweatherthanthoseintheplainsB、wasnotfarfromtherive
______theweatherwasfine,Iopenedallthewindows.A、ForB、BecauseofC、Nowt
Therewasashortageofwaterintheareatwomonthsago______hotweather.A、by
随机试题
PartⅡReadingComprehension(SkimmingandScanning)Directions:Inthispart,y
[originaltext]TheRevolutionresultinginAmericawasthemostsignificant
A.血能载气 B.气能行津 C.津血同源 D.气能摄血 E.气能生津气随
关于证券账户、结算账户的设立与管理,表述错误的是()。A.投资者可以直接在证券
左边给定的是多面体的外表面,右边哪一项能由它折叠而成?请把它找出来。 A.如上
某钢结构牛腿与钢柱间采用4.8级普通C级螺栓及支托连接,竖向力设计值N=310k
下列情况中,与肿瘤分期有关的是( )。A.癌细胞分化程度差 B.癌细胞分泌黏
乳腺囊性增生病突出的表现是A.病程长,发展慢 B.乳头溢液 C.乳房胀痛和乳
预防过敏性哮喘发作的平喘药是( )。A.沙丁胺醇 B.特布他林 C.色甘酸
探测区域应按()划分,一个探测区域的面积不宜超过()。A.楼层,500m2;B
最新回复
(
0
)