首页
登录
职称英语
Young people and older people do not always agree. They some- times have dif
Young people and older people do not always agree. They some- times have dif
游客
2025-07-31
31
管理
问题
Young people and older people do not always agree. They some- times have different ideas about living, working and playing. But in one special programme in New York State, adults and teenagers live together in a friendly way.
Each summer 200 teenagers and 50 adults live together for eight weeks as members of a special work group. Everyone works several
hours each day. They do so not just to keep busy but to find meaning and enjoyment in work. Some teenagers work in the woods or on the farms near the village. Some learn to make things like tables and chairs and to build houses. The adults teach them these skills.
There are several free hours each day. Weekends are free, too. During the free hours some of the teenagers learn photo-taking or painting. Others sit around and talk or sing. Each teenager chooses his own way to spend his free time.
When people live together, rules are necessary. In this programme the teenagers and the adults make the rules together. If some- one breaks a rule, the problem goes before the whole group. They talk about it and ask, "Why did it happen? What should we do about it?"
One of the teenagers has this to say about the experience: "You stop thinking only about yourself. You learn how to think about the group."
选项
A、teach one another new ways of building houses
B、do not work together
C、are friendly to one another
D、spend eight weeks together
答案
D
解析
答案就在第二段的第一句里面。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4184333.html
相关试题推荐
Ihavekeptthatpicture______Icanseeiteverydayasitalwaysremindsmeo
Whatdidpeopleoncethinkaboutlightning?[br][originaltext]Intheearli
Whatdidpeopleoncethinkaboutlightning?[originaltext]Intheearliestti
WhenIgottothemuseum,Ifoundit______withpeople.A、crowdedB、crowdingC、h
Wimbledonisknownallovertheworldas______.[br]WhatmadeBritishpeopleh
LocatedintheLiangmaheareainBeijingwhereforeignbusinesspeoplegathe
Readingnewspapercanoffermostpeople______.[br]Whatcanyoulearnfromthe
Readingnewspapercanoffermostpeople______.[br]Theunderlinedword"elemen
Whydopeoplereadthenewspaper?Somepeoplereaditforentertainment;the
【S1】[br]【S5】people与any之间加in“在……国家”要用介词in,故应在anyothercountry前面加上in。
随机试题
Youwillhearfivedifferentbusinesspeopletalkingaboutpartnerships,onefor
ThefirstcopyrightlawintheUnitedStateswaspassedbyCongressin1790.
Forthispart,youareallowed30minutestowriteacompositionentitledThe
JavaApplet脚本语言的执行必须依赖()的支持。A.Web服务器 B.
一般心肺复苏的正确步骤是( )。A.通畅气道,建立呼吸,循环支持,药物治疗
关于肝病患者用药下列叙述正确的是A.肝硬化腹水患者使用利尿药应先使用呋塞米,再用
保险监管有广义和狭义之别,广义监管的层次包括( )。A.政府监管 B.立法监
在我国,人们经常提到有关财政的“两个比重”是指()。A.全国财政收入占社会总产值
当取源部件设置在管道的下半部与管道水平中心线成0~45°夹角范围内时,其测量的参
单位工程竣工成本分析的内容包括( )。 A.专项成本分析 B.竣工成本分
最新回复
(
0
)