首页
登录
职称英语
After losing her job and home in 1984, Lynn Carr was living on the streets o
After losing her job and home in 1984, Lynn Carr was living on the streets o
游客
2025-07-29
25
管理
问题
After losing her job and home in 1984, Lynn Carr was living on the streets of St. Charles, Montana, with her five-year-old son. "We slept in our car for about a week," she said, "but then it was sold."
As she moved from one friend’s house to another, Carr began working toward a high-school-equivalence diploma(高中同学学历证书), listening to self-help tapes and making cheesecakes. After developing some new methods which she thought were pretty good, she offered her cakes to a restaurant. They sold out in a matter of hours.
The following year, she met a man at a church service and before long, they married. Cart began selling the cheesecakes out of their home. Later she opened a cheesecake company. As business became better and better, Cart didn’t forget where she came from.
All the women she hires are mothers or high school dropouts(退学者) -- workers most other employers wouldn’t like to hire. Her dozen workers make 100 to 150 cakes a week and Cart owes her success to her employees. She says, "We’re going to have a learning center and a day-care center in the company. Part of the workday will be spent studying for high-school-equivalence diplomas."
Recently, a 33-year-old woman with three children to raise was referred to Carr. She hired her at once. "It has been a real blessing(恩赐) ," the woman said.
选项
A、had to sell her car for a new one
B、had few friends to turn to for help
C、was once a school dropout herself
D、didn’t work hard enough to keep her job
答案
C
解析
文章描述了Lynn Carr这位女性自强不息、成功后帮助与自己有相同遭遇的人的故事。由文章第二段提到的她攻读高中同等学历证书、第四段第一句说她雇用的都是母亲或者高中的退学者及第三段最后一句说她没有忘记自己的出身等几处可以推知她也是一个高中辍学者,故选[C]。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4181841.html
相关试题推荐
Whyisthere______trafficonthestreetsinJanuarythaninJuly?A、lessB、fewe
Afterlosingherjobandhomein1984,LynnCarrwaslivingonthestreetso
Thespywascaught______thoughhediedfromwoundsthenextday.A、livingB、ali
【S1】[br]【S7】madeliving—madethelivingmadeliving应根据固定搭配改为madetheliving。
Animalscanonlysurvive______thelivingenvironmentissimilartotheearth.A
Manypeoplemaketheirlivingwiththeirhands.Edmakeshislivingwithhi
TheEnglishauthor,RichardSavage,wasoncelivinginLondoningreatpover
【B1】[br]【B5】A、spiritsB、menC、peopleD、livingsA
PeoplelivingonpartsofthesouthcoastofEnglandfaceaseriousproblem.
A、makealivingB、takeuphobbiesC、easetheirpressureD、enrichtheirmindsA本题
随机试题
Everyyearlandslides(滑坡)cause25to50deathsand$1.5billionindamagein
[A]ladder[B]policeman[C]snow[D]summer[E]garden[F]cashier[G]bank[b
IwasintroducedtotheconceptofliteracyanimatorinOladumiArigbede’s(1
InAmerica,olderpeoplerarelylivewiththeiradultchildren.Butinmany
舞台监督具备的主要素质有哪些()。A.有戏剧舞美,演出管理等多方面知识 B.有
下列哪种维生素可用于慢性铁中毒的治疗()A:维生素B1 B:维生素B2 C
Powerfuladvertisementscanconvincepeo
三国时期为曹操统一北方奠定基础的战役是( )。A.官渡之战 B.赤壁之战
根据拍卖方式不同可将减价拍卖分为( )。A.人工式拍卖 B.电子式拍卖
关于定量研究和定性研究的说法,正确的是()。A:定性研究可以比定量研究获得更广泛
最新回复
(
0
)