首页
登录
职称英语
What were British people interested in the 1890s? [br] [originaltext] Do you
What were British people interested in the 1890s? [br] [originaltext] Do you
游客
2025-07-29
38
管理
问题
What were British people interested in the 1890s? [br]
Do you like collecting postcards? Many people like the pictures on the postcards.
In Britain in the 1890s there was a postcard "popular fashion". People formed clubs and collected and exchanged postcards. Even Queen Victoria had her own private collection.
When Edward was the King, the British had a cheap and good postal system. If anyone wanted to tell a friend that they were coming for tea in the afternoon, they would send a postcard in the morning. "Drop me a card" was as common then as "give me a ring" is today.
In 1902 an important step was taken. The government said that half of the side that was used for the address on the postcard could be used for message, and the whole of the other side could be used for a picture. It was then the simple postcard, as we know, was created.
选项
A、In 1819.
B、In 1902.
C、In 1912.
答案
B
解析
独白第九句中提到了一个时间数词1902,说那一年迈进了重要一步;而在独白最后一句又指出现在这种形式的明信片产生了。由它们的对应关系可知答案是[B]事实上,整个独白中只涉及了1890和1902两个时间,较易确定答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4181464.html
相关试题推荐
Wheredoesthisinterviewtakeplace?[br][originaltext]W:Goodmorning,this
Wheredoesthisinterviewtakeplace?[br][originaltext]W:Goodmorning,this
WhenisJulia’sbirthday?[br][originaltext]M:It’sJulia’sbirthdaytomorrow.
WhenisJulia’sbirthday?[originaltext]M:It’sJulia’sbirthdaytomorrow.W:Ar
What’swrongwiththeman?[br][originaltext]W:Howaboutyourexam?M:Ifail
What’swrongwiththeman?[originaltext]W:Howaboutyourexam?M:Ifailedaga
Wheredidthewomansaysheputherglasses?[br][originaltext]M:Wheredidyo
Wheredidthewomansaysheputherglasses?[br][originaltext]M:Wheredidyo
Wheredidthewomansaysheputherglasses?[br][originaltext]M:Wheredidyo
Wheredidthewomansaysheputherglasses?[originaltext]M:Wheredidyousay
随机试题
Michael:Ifindtheideaofporkforbreakfaststrange.May:______A、Myroommat
Becauseoftherisingcostoffuel,scientistsarebuildingautomobileenginesw
WhathaveBillStoneandhisteamsaccomplished?[br]Whatwillbetheresultif
PeoplewhospendalotoftimesurfingtheInternetaremorelikelytoshow
Acontractisanagreementbetweentwoormorepeopleinwhichonepersonag
Thefirsttwostagesinthedevelopmentofcivilizedmanwereprobablythei
当桥梁出现()情况之一时,应评定该桥为5类桥。A.圬工拱桥拱圈大范围砌体断
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性: A.如
下列关于我国境内期货交易保证金制度的特点,说法正确的是()。A.持仓量越大,交
可摘局部义齿的支托可放在A.基牙近远中边缘嵴上 B.上颌磨牙颊沟处 C.下颌
最新回复
(
0
)